Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Uyar'dan imza kampanyasına destek

Başkan Uyar'dan imza kampanyasına destek

URLA Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi'nin, Anayasa Mahkemesi'nin, resmi nikah yapılmadan imam nikahına izin veren kararını protesto amacıyla Çeşmealtı'nda devam ettirdiği imza kampanyasına destek verdi.

  • Ege Postası
  • 09.07.2015 - 12:25
Urla Çeşmealtı gece pazarı önünde kurulan standa gelerek imza veren Başkan Sibel Uyar, kampanyayı büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürdükleri için Dernek Başkanı Mesude Öney ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Başkan Uyar, “Atatürk'ün bize bıraktığı laik cumhuriyetin kazanımlarını ve kadınlara tanıdığı hakları korumak temel görevimiz olmalı. Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin bu konudaki çalışmalarını yakından takip ediyorum. İmza kampanyasına da gönülden katılıyorum. Urla Belediyesi olarak kadınlarımıza her zaman destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Vatandaşları imza vermeleri için standa davet eden Uyar, ayrıca Cumhuriyet Kadınları Derneği'ne üye oldu ve laik cumhuriyetin gelişmesine katkı sunmak isteyen kadınları derneğe üye olmaya çağırdı.

İmza kampanyasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Mesude Öney, “Güzelbahçe ve Urla'dan topladığımız altı bini aşkın imzayı genel merkezimizin diğer şubelerden gelen imzalarla birlikte TBMM Başkanlığı'na, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne göndereceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.