Dolar 34,1877
%0.07
Euro 38,2038
%0.1
Altın 2.922,890
%0.09
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlar'dan Eskişehir'e çıkarma: Büyükerşen'e destek olacaklar

Başkanlar'dan Eskişehir'e çıkarma: Büyükerşen'e destek olacaklar

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanları Pazar günü hep birlikte otobüsle Eskişehir’e gidiyor.İzmirli başkanlar, belediyeye yönelik yapılan polis operasyonu nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ‘geçmiş olsun’ diyecek destek olacak.

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 13:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanları Eskişehir’e çıkarma yapacak. Başkanlar geçtiğimiz gün belediyeye yönelik Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyon nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ‘geçmiş olsun’ diyecek destek olacak.

CHP AKIN ETMİŞTİ
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 'Kentsel Gelişim İhalesi' soruşturması kapsamında 2 yıldır sürdürdükleri soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Fen İşleri Daire Başkanlığının da aralarında bulunduğu bazı birimlerde çalışan 10’dan fazla kişiyi evlerinde gözaltına almıştı. Belediye Başkanı Büyükerşen operasyonu "Seçim arifesinde itibarsızlaştırma" olarak nitelendirmişti. Yapılan operasyon sonrası CHP Genel Merkezi ve vekiller Eskişehir’e giderek Büyükerşen’e destek olmuştu.

ZİYARET PAZAR GÜNÜ

27 Şubat 2011'de DSP’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen Büyükerşen’e İzmirli başkanlar destek vermek adına Eskişehir’e gidiyor. Pazar günü gerçekleşecek ziyarette başkanlar hep birlikte otobüsle Eskişehir’e gidecek.Belediye başkanlarına CHP'li ilçe başkanlarıda eşlik edecek.Başkanlar aynı gün İzmir'e dönecek.

TÜRKÖZEN VE KOCADONU DA ZİYARET ETMİŞTİ

Başkan Kocaoğlu daha önce de Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i ve rüşvet, usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla yargılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u beraberindeki bazı belediye başkanlarıyla ziyaret etmişti.
Bilindiği üzere benzer polis operasyonları sonrası Kocaoğlu, İzmir 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianame de, bir numaralı sanık olarak yer alıyor ve hakkında 34 ayrı suçtan toplam 397 yıl hapis cezası isteniyor. 4. duruşması geride kalan davada cezaevinde tutuklu hiçbir sanık bulunmuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.