Dolar 32,6726
%0.09
Euro 35,1140
%0.07
Altın 2.449,840
%0.09
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlardan Tire değerlendirmesi!

Başkanlardan Tire değerlendirmesi!

Tire Belediyesi’nin kapanan Gökçen Beldesi’nden gelen 40 dönümlük arazisini satın alan CHP’li Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik kararından vazgeçti. Satışa en sert tepkiyi gösteren isim olan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, " CHP aldı, CHP sattı ve sonunda teminatı yakarak yanlıştan çark etmek durumunda kaldı.Fazla söze gerek yok, yine haklı çıktık"dedi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, " Ödemiş İlçe Başkanımız kendi iradesiyle böyle bir karar aldı. Satılan köy malı değildi belediye malıydı" dedi.

  • Ege Postası
  • 11.10.2014 - 14:14
EGE POSTASI - CHP'li Tire Belediyesi’nin kapanan Gökçen Beldesi’nden gelen 40 dönümlük arazisini satın alan CHP’li Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik kararından vazgeçti.Satışa en sert tepkiyi gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, geri adım atılmasının ardından Twitter'dan değerlendirmelerde bulundu.  

DELİCAN:YİNE HAKLI ÇIKTIK
Delican, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı; 
" Tire'de CHP'li belediye tarafından satışa çıkarılan köylünün kullandığı araziyi alan CHP Ödemiş İlçe Başkanı vazgeçmek durumunda kalmış.CHP aldı, CHP sattı ve sonunda teminatı yakarak yanlıştan çark etmek durumunda kaldı.Fazla söze gerek yok, yine haklı çıktık. Yanlıştan dönmek erdemdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Umarız, üçüncü bir teşekkür etme durumunda kalmayız. Köylünün malı köylüde kalsın, hiçbir şekilde rant konusu yapılmasın."

ENGİN: SATILAN KÖY MALI DEĞİLDİ
Tire'deki rekreasyon alanının açılışına giden ve Başkan Tayfur Çiçek'le de görüşen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'den de yaşanan gelişmeyle ilgili açıklama geldi. Engin, " Ödemiş İlçe Başkanımız kendi iradesiyle böyle bir karar aldı. Zaten satılan köy malı değildi belediye malıydı. Daha önce de Başkanla görüşmüştüm. Belediyeye geçen köy mallarını satmayacağını açıklamıştı. Satılan Gökçen Belediyesi'nden kalan bir araziydi... Satış iptal edildi ancak bu hiçbir mal satılmayacak anlamına gelmez. Köy mallarını satmayacağını açıkladı başkan ancak ihtiyaç varsa köylünün kullanmadığı bir malı satabilir" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.