Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkent'te provokatörler ve yağmacılar görüntülendi

Başkent'te provokatörler ve yağmacılar görüntülendi

Ankara’da Gezi Parkı eylemlerine destek için yapılan gösterilerde olayları provoke eden ve polise sapanla saldıranlar emniyet kameraları tarafından görüntülendi. Bir basın mensubunun da atılan taşla yaralanması yine kameralara yansıdı....

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 15:58
Ankara’da Gezi Parkı eylemlerine destek için yapılan gösterilerde olayları provoke eden ve polise sapanla saldıranlar emniyet kameraları tarafından görüntülendi. Bir basın mensubunun da atılan taşla yaralanması yine kameralara yansıdı.

Kızılay’da Gezi Parkı protestoları öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar, Mobese kameraları tarafından görüntülendi. Olaylarda, bazı kişilerin, bir kadının oğlu yaşadığı halde, basın mensuplarına, 'bu kadının oğlu öldü' dediği tespit edildi. Polis kameralarına, ayrıca, yanan araçları yağmalayan gruplar da yansıdı. Başka bir görüntüde ise ağaçların arkasına gizlenen göstericilerin polise sapanla saldırdığı görüldü.

Yaşanan protestoları görüntülemek için olay yerinde bulunan Habertürk Ankara Muhabiri Bedirhan Özyiğit’in yaralanma anı ve yaralayan kişi de kameraya yansıdı. Polisin müdahalesiyle alana yürüyen Özyiğit, bir kişinin attığı taşın başına isabet etmesi sonucu yaralanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.