Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tayini çıkan emniyet personeli, eşyalarını ihtiyaç sahibi öğrencilere bırakacak

Tayini çıkan emniyet personeli, eşyalarını ihtiyaç sahibi öğrencilere bırakacak

Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bayburt’ta huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanması negatif unsurların bertaraf edilmesi, iyi bir eğitim-öğretim ortamının doğacağı bilinciyle Bayburt Üniversitesinde akademik-idari personel ve...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 15:49
Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bayburt’ta huzurlu ve güvenli bir ortamın sağlanması negatif unsurların bertaraf edilmesi, iyi bir eğitim-öğretim ortamının doğacağı bilinciyle Bayburt Üniversitesinde akademik-idari personel ve öğrencilerle karşılıklı diyaloğun kurulması gerektiğini düşünerek Güvenlik Şube Müdürlüğünün özverili çabalarıyla ‘Üniversite Polis El Ele’ projesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Negatif unsurların bertaraf edilerek önleyici polislik hizmetlerinin geliştirilmesi ve öğrencilerin emniyet teşkilatından beklentilerini belirlemek amacıyla güvenlik şube tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Tahsin Demir, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Necmettin Tozlu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, akademisyenler, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri yanısıra öğrenci kulüplerinin temsilcileri katıldı.


Bayburt’ta sosyal ve kültürel faaliyetlerin kısıtlı olmasının göz önüne alınarak öğrencilerin moral ve motivasyonlarının yükselmesi durumunda derslere daha iyi motive olacaklarını kaydeden İl Emniyet Müdürü Aydoğan, "Öğrencilerin emniyet teşkilatını daha yakından tanımaları da hem bizim için hem de öğrencilerimiz için birer artı olacağı düşüncesi de bu projeye sıcak bakmamıza neden olmuştur. 1 aylık bir sürede Karadeniz gezisi, tamamen öğrencilere yönelik kahvaltı programı düzenlenmiş bu günde akademik, idari personel, üniversite öğrencileri ve emniyet teşkilatının yönetici personeli bir araya gelmiştir. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da bu tür projeler devam edecektir. TEM Şube Müdürlüğü de tayini çıkan personelimizden eşyalarını götürmeyeceklerin eşyalarını teslim alıp ihtiyacı olan öğrencilerimizin ihtiyaçları karşılanacaktır." diye konuştu.

Bu tür projeler ile iyi bir eğitim öğretim ortamı yanında üniversite personeli ve öğrencilerle diyalog kurmayı beklediklerini aktaran Aydoğan, " Öğrencilerin teşkilatımıza destek ve güvenlerini sağlamak, farklı kültürlere sahip öğrencilerin birbirlerini daha yakında tanıma ve kaynaşmalarını fırsat vermek, birlik beraberlik duygularının pekişmesine katkıda bulunmak ana hedeflerimizdendir. Bu projeye destek veren başta rektörümüz olmak üzere akademik personele ve üniversite öğrencilerine teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.
Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun ise emniyet teşkilatı ve üniversite arasında oluşturulmaya çalışılan sıcak havanın kurumların bir araya gelerek oluşmasından dolayı İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan’a teşekkür etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.