Dolar 34,2221
%0.05
Euro 37,9319
%0.42
Altın 2.920,360
%-0.31
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur okulları gezdi

Batur okulları gezdi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Narlıdere’de ki okulları ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.11.2013 - 16:37
 İZMİR-Çocuklarımızın mutluluğu bize yeter
Yeni eğitim öğretim yılı sebebi ile Narlıdere’de bulunan tüm okulları gezen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Okul müdürleri, öğretmenler aile birlik yönetimlerinden okulların eksikliklerini ve taleplerini dinledi. Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim yılı başlamadan önce okulların boya, badana ve diğer fiziki konularında eksiklikleri Belediye Fen işleri tarafından giderildiğini hatırlatan Başkan Batur, “Biz Narlıdere Belediyesi olarak geleceğimizi teminatı çocuklarımızın eğitim için her yıl normal bakım ve onarımlarımızı gerçekleştiriyor, eğitim süreci boyunca okullara güvenlik ve temizlik görevlisi tahsis ediyoruz. Fakat bunların dışında ben şahsen okullarımızı ziyaret ediyor gözden kaçan noktalar var ise veya başka bir çocuklarımızın eğitimi için gerekli istekleri almak için, bizzat okula giderek görmeyi tercih ediyorum. Okullarımıza bu hizmeti yıllardır hiçbir kanun, yönetmelik ve başka bir zorundalık hissetmeden gönüllü olarak yapıyoruz. Çocuklarımızın yüzünde gülümseme, hocalarımızın eğitim konusunda ellerini güçlendirmek bize en büyük mutluluktur” dedi.

Batur’a Sürpriz
Narlıdere Kılıçarslan İlköğretim okulunu ziyareti esnasında bir sürprizle karşılaştı. Kılıçarslan İlköğretim okulu Aile Birliği tarafından Başkan Abdül Batur’a plaket verildi. Okul aile birliği başkanı Özge Özolçun Başkan Batur’un okula gönülden yaptığı yardımlardan ve çocukların daha sağlıklı ve modern ortamlarda eğitim almasına katkı koyduğu için verdiklerini söyledi. Narlıdere Kılıçarslan ilköğretim ve Ortaokulunu ziyareti sırasında gerçekleşen sürpriz törene Narlıdere Kılıçarslan Ortaokul Müdürü Enver Polat, Kılıçarslan İlköğretim Okulu Müdürü Selim Sorkun, Müdür yardımcısı Mehmet Şahin ve Aile Birliği Başkanı Özge Özolçun temsilcileri katıldı. Sürpriz jest karşısında şaşıran Başkan Abdül Batur “ Biz zaten yıllardır okullarımız ve çocuklarımız için ne gerekiyor ise yapıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz. Öğrenci velilerimizin bu hizmetleri takdir etmesi bizi daha çok motive ve mutlu etti” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.