Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baybatur: Çözüm süreci Türkiye'nin ayağındaki prangaları söküp atacak

Baybatur: Çözüm süreci Türkiye'nin ayağındaki prangaları söküp atacak

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, çözüm sürecinin Türkiye'nin ayağındaki prangaları söküp atacağını söyledi. Partililerden sürece destek vermelerini ve sokaklara çıkmalarını isteyen Baybatur, "Onun için her bir partili bu...

  • Ege Postası
  • 27.04.2013 - 13:11
AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, çözüm sürecinin Türkiye'nin ayağındaki prangaları söküp atacağını söyledi. Partililerden sürece destek vermelerini ve sokaklara çıkmalarını isteyen Baybatur, "Onun için her bir partili bu süreci anlatacak." dedi.

Abdullah Polat başkanlığındaki AK Parti Manisa İl Dîvan Danışma Meclisi toplantısı Saruhan Otel'de yapıldı. Açılışta konuşan Baybatur, teşkilatın seçim hazırlığı içinde olduğunu, birlik ve beraberlik devam ettikçe yeni zaferler kazanacaklarına inandıklarını kaydetti. Baybatur, "Biz öncelikle zaferden değil, seferden sorumluyuz. Bu kutlu davayı herkese anlatmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu çalışma sonunda 2014 yerel seçimlerinde neticeyi alacağız. Hepimiz gayretliyiz, amacımız en az yüzde 55. Manisa'nın yüzde 25’ini bu partiye üye yapma hedefimiz var. AK Parti, Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketidir.” şeklinde konuştu.

'MUHALEFET AĞIZ DOLUSU KÜFÜR ÜRETEREK NEFRETİNİ KUSUYOR'

Çözüm sürecine de değinen AK Parti İl Başkanı Baybatur, “Bu süreçle ilgili muhalefetin belden aşağı vurup iftiralar attığını görüyoruz. Onlar ağız dolusu küfürler üreterek kin ve nefretlerini kusuyorlar. Eğer bu süreç başarıya ulaşırsa siyaset yapacak yüzleri kalmayacak. Biz bu konuda kulaklarımızı tıkıyoruz. Manisa geneline bu süreci anlatıyoruz. Manisalılar bu sürece destek veriyor. Milliyetçi bölgelerde kahvehanelere gidip süreci anlatıyoruz. Artık insanlar kan ve gözyaşının bitmesini istiyor. Herkes Türkiye’nin ayağındaki pranganın sökülüp atılmasını destekliyor. Vatandaşlarımız, Başbakanımız'a inanıyor ve güveniyor. Bugüne kadar bizi ve ülkemizi hiç mahcup etmedi. 27 Nisan e-muhtırasına tepki ve ‘One minute’ çıkışıyla Türkiye yeni bir döneme geçti. Onun kararlı duruşunun sonunda, Mavi Marmara olayında İsrail Türkiye’den özür diledi ve hatasını kabul etti. Şimdi de çözüm sürecini tamamlayarak Türkiye’yi daha da büyüteceğiz.” dedi.

Sürecin işlemesinde belediye başkanlarına ve her bir partiliye büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Murat Baybatur, “Dönem hem seçimlere hazırlanma hem de genel merkezimizin kararıyla çözüm sürecine destek verme zamanıdır. Artık her partili, sokaklara çıkıp hem seçim hem de çözüm sürecini anlatmak için çalışsın.” diye konuştu.

Toplantıda AK Parti Manisa milletvekilleri adına konuşan Milletvekili Uğur Aydemir ise, “Biz gece gündüz demeden arazideyiz, çalışıyoruz. Bu millet, kendisine iyilik ve hizmet yapanı da unutmaz, hainlik yapanı da unutmaz. Her mahalleye, sokağa girip çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Bu bizim görevimiz.” dedi.

Toplantıya AK Parti Manisa Koordinatör Milletvekili Hamza Dağ, milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uğur Aydemir, İl Başkanı Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve diğer partililer katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.