Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayern Münih başkanının kefaletle serbest kaldığı ortaya çıktı

Bayern Münih başkanının kefaletle serbest kaldığı ortaya çıktı

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı dün gece 4-0 gibi bir sonuçla evine gönderen Bayern Münih Futbol takımı başkanı Uli Höneß'in 20 Mart günü hakim kararı ile tutuklandığı ve kefalet ödeyip kısa süre sonra serbest kaldığı ortaya çıktı....

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 13:03
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı dün gece 4-0 gibi bir sonuçla evine gönderen Bayern Münih Futbol takımı başkanı Uli Höneß'in 20 Mart günü hakim kararı ile tutuklandığı ve kefalet ödeyip kısa süre sonra serbest kaldığı ortaya çıktı. 61 yaşındaki başarılı yöneticinin İsviçre bankasına yatırdığı paranın vergisini Alman devletinden kaçırdığı ileri sürülmüştü. Alman maliyesi memurlarının Höneß'in evinde daha önce detaylı arama yaptıkları ifade ediliyor.

Süddeutsche Zeitung gazetesinin haberine göre Höneß'in neden tutuklandığı hakkında herhangi bir bilgi yer almadı. Alman yöneticinin avukatları da konu hakkında açıklama yapmıyor. Bu yılın Ocak ayında kendisini maliyeye ihbar eden Höneß, Almanya ile İsviçre arasında yapılması planlanan, ancak sonuçsuz kalan özel anlaşma ile Alman devletine ödeyeceği vergileri ödemeyi hedeflediği belirtilmişti.. Maliye memurları da, Höneß'in ünlü bir kişi olduğu için ona farklı davranıldığı izlenimi bırakmamak adına tüm ayrıntıları incelediği ifade ediliyor. Alman medyasına demeç veren Höneß de ağır bir hata yaptığını ve bu hatasını düzeltmek için kendini ihbar ettiğini söylemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.