Dolar 34,1038
%0.02
Euro 38,1519
%0.15
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır Belediyesi'nde toplu nikah mutluluğu

Bayındır Belediyesi'nde toplu nikah mutluluğu

Bayındır Belediyesi, Necati Uza Mahallesi'nde ikamet eden 17 çift için Çırpı Semti Dört Eylül Şehitler Parkı’nda toplu nikah töreni düzenledi. Çiftlerin nikahını Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kıyarken, çiftlerin nikah şahitliğini...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 17:39
Bayındır Belediyesi, Necati Uza Mahallesi'nde ikamet eden 17 çift için Çırpı Semti Dört Eylül Şehitler Parkı’nda toplu nikah töreni düzenledi.

Çiftlerin nikahını Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kıyarken, çiftlerin nikah şahitliğini Belediye Meclis Üyesi Şükran Hızlıer ve Necati Uza Mahalle Muhtarı Kader Yanık yaptı. Nikah töreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, “Nikah törenimizde 17 çiftimiz dünya evine giriyor. Evlilik, Türk toplumunda önemli yeri olan, bununla birlikte birlikte sorumluluk gerektiren önemli müessesedir. Tüm çiftlere mutluluklar dilerim. Belediye olarak evlenmek konusunda nikah işlemleri için imkanı olmayan tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık ve yardıma hazırız.’’ dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, çiftlerin nikahını kıydı. Başkan Kertiş, tek tek çiftleri kutladı ve evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim etti. Nikah töreni sonrası çiftler sahnede temsili pasta kesme merasimine katıldı. Nurcan-Necati Ateş çifti, temsili olarak 17 çift adına pasta kesti. Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve tüm çiftler roman havası şarkılar eşliğinde oynadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.