Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, 7 Haziran tünelden önceki son çıkış

Bayır, 7 Haziran tünelden önceki son çıkış

Tacettin Bayır, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 04.02.2015 - 12:47
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, önce Uğur Yelekli’nin vefat eden annesinin Balçova’da kılınan cenaze namazına katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği törende Bayır, Uğur Yelekli’ye ‘’Başssağılığı’’ taziyelerini iletti. Bayır daha sonra buradan ayrılıp, CHP Konak İlçe Örgütü’ne ziyarette bulundu.

BİZ TARAFIZ

Tacettin Bayır, M. Şakir Başak’ın başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri ve birçok partili tarafından ilgi ile karşılandı. Başak yaptığı konuşmada, ‘’ Tacettin Bayır, partinin her kademesinde görev almış, katkılar koymuş, İl Başkanlığı yapmış, 30 yılı aşkın süredir çapa yapmış bir isimdir. Daha önce ismini duymadığımız aday adayı arkadaşlar partimize geliyorlar, destek istiyorlar. Şunu açık ve net bir biçimde ifade etmeyelim ki;  Biz Tarafız, emekten ve örgütten yana tarafız. Asıl olan, örgütten gelen bir isme sahip çıkmaktır. Önümüzde ay, 5 ya da 6 defa yönetim kurulumuzla toplanacağız ve karar
vereceğiz. Örgütümün kabul ettiği adaylar, benim kabulumdur. İsmi çıkan arkadaşları destekleyeceğiz, sırtımızda taşıyacağız ve Ankara’ya gitmesi içinde elimizden geleni yapacağız. Bu konuda söz veriyorum.’’ Ziyaretinden dolayı, Bayır’a teşekkür eden Başak, sözlerini bitirdi.

3 Y’yi Öğrettiler

Başak’ın sözlerini bitirmesinin ardından teşekkür ederek sözlerine başlayan Bayır, 1999 yılında yapılan seçimlerde, 39 yaşındaydım. Ön seçimde 54 arkadaşımız arasından 7. sırada çıktım. İzmir’in her yerinde siyaset yaptım. Siyaseti kendim için değil, toplum için, partimizi daha yukarıya nasıl çıkarabiliriz, düşüncesiyle yaptım. Biz artık, AKP iktidarından kurtulmak istiyoruz. Bu iktidar bize 13 yılda; Yolsuzluk, Yoksulluk ve  Yasaklar konusunda çok çektirdi. Bu durumdan, hep beraber, mücadele ederek, sandığa giderek kurtulacağız, unutmayalım ki; bizler, aynı gemideyiz.

Bizi Eve Almazlar

7 Haziran’daki seçimin, tünelden önceki son çıkış olduğunu belirten Bayır, olası bir başarısızlıkta ülkede kurulacak sandıkların, Kore’de ya da Suriye’de yapılanlardan farksız olmayacağını söyledi. Buna engel olmak için seçimlerde oy kullanmayan %25’lik kesimin bulunmasına dikkat çeken Bayır, bu kişilerin bulunarak ikna edilmesi gerektiğinin,
önemini vurguladı.  Partiden ayrılan vekili kast ederek; partide hiç emeği olmadığı halde, bir kurumun başından alınıp, milletvekilliği yapılan kişinin, CHP Grup Başkanvekilliği görevine getirildiğini ve sonra bu kişinin, partisini şikayet ederek istifa etmesinin yanlış olduğunu dile getiren Bayır, ‘’Örgüt emekçisi bizler, bunu yapsak bizleri eve almazlar’’ dedi.


Ön Seçim Olacak

Genel başkanımız gayet açık bir biçimde ifade etti. Bunun üstüne artık daha fazla farklı söylemler getirmek, partiye zarar getirir. Ayda 1 TL ile aidatlarımızı ödeyelim. Partimize destek çıkalım. Aktif ve pasif üye belli olsun. Bizim arkamızda patronlar, para babaları, hortumcular yok, halk var halk. Başarı ve iktidar açısından, şartlar ve imkanlar hazır, hata yapmayarak sonuca gideceğiz, örgütün kantarına çıkacağız, diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.