Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Bilginç: Sanatçı kimliğimi satmadım, satmayacağım

CHP’li Bilginç: Sanatçı kimliğimi satmadım, satmayacağım

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yolcu Bilginç, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkedeki tüm sorunların çözüme kavuşması için CHP’nin iktidarına ihtiyaç var. Bu nedenle el ele verip CHP'yi iktidara, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakanlığa taşımalıyız' dedi. SATMADIM, SATMAYACAĞIM

  • Ege Postası
  • 04.02.2015 - 10:30
İZMİR- CHP’li Bilginç, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkedeki tüm sorunların çözüme kavuşması için CHP’nin iktidarına ihtiyaç var.

 “Bu Karanlık Gidişe CHP İktidarı ‘Dur’ Diyecektir”
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yolcu Bilginç, CHP'nin Türkiye'de demokrasinin ve özgürlüklerin yegâne savunucusu olduğunu belirterek, ‘Bugün ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Yakın coğrafyamızda yaşanan savaşlar nedeniyle sınırlarımız kan gölüne dönmüş durumda.  Ülkemizde ekonomik kriz, işsizlik, geçim sıkıntısı,  kadın cinayetleri, gençlerimiz arasında uyuşturucu kullanımı her geçen gün artıyor. Yoksulluk, yolsuzluk almış başını gidiyor. Eğitim ve hukuk sistemi siyasallaştırıldı. Baskı ve zulümler her yerde. İktidar partisi AKP, Cumhuriyetimizin kazanımlarını teker teker yok etme hesabında. Bu karanlık gidişe dur diyecek, tüm sorunları çözüme kavuşturacak tek parti, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu nedenle hepimiz sorumluluk almalı ve CHP'nin iktidarı için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalı, Hazarin ayında yapılacak seçimde sandığa giderek karanlıklara ışık yakmalıyız ’ diye konuştu.
 
“Ömrümü Tahtacı Kültürü'nün Yayılması ve Yaşatılması İçin Mücadeleye Adadım”
 
2015 Genel Seçimlerinin ülkenin ve cumhuriyetin geleceği açısından dönüm noktası olduğunu anlatan Bilginç, vatandaşlarının özgür iradesine saygı duyan ve bunu daima ön planda tutan CHP'nin bir neferi olarak inancını halkının mutluluğuna, Türkiye'nin de refahına katkı koymak için milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti. Kendisinin sanatçı olmasının yanı sıra, Türkiye'nin en güzel mozaiği olan Tahtacı Kültürü'nün yayılması ve doğru yaşatılması için ömrünü mücadeleye adamış biri olduğunu dile getiren Yolcu Bilginç, neden milletvekili aday adayı olduğunu da şöyle açıkladı;
 
 “Ülkemizde kanayan yaralar her geçen gün artıyor. Sanatta, sanatçıda yok sayılıyor. İktidar sadece kendisi gibi düşünen, kendisi gibi yaşayan bir toplum yaratma hevesinde.   İşsizlik almış başını gidiyor, yanlış tarım politikalarıyla çiftçilerimiz ve köylülerimiz darboğazın içinde. Yolsuzluklar, yoksulluklar her geçen gün artıyor. Gençlerimiz, meydanlarda dövülerek ya da hedef alınarak öldürülüyor. İşçilerimiz, emekçilerimiz madencilerimiz ihmal ve boş vermişlik nedeniyle iş cinayetlerine kurban gidiyor. Ülkemiz polis devletine dönmüş durumda. Eğitim seviyesi her geçen gün geriye gidiyor. Yaratılan kaos ortamıyla din, renk, mezhep kavgaları yaratılmak isteniyor. Emeklilerimiz, yaşlılarımız sefalete mahrum bırakılmış durumda. Çocuklarımız okulda eğitim görmesi gereken yaşlarda evlendiriliyor. Kadınlarımız sokaklarda töre cinayetlerine kurban gidiyor. Coşku ve heyecanla kutladığımız milli bayramlarımızın içi boşaltılmak isteniyor. Atatürkçülük, Cumhuriyetçilik yok edilmek isteniyor. Devletin kurumlarından TC çıkartılıyor. İşte tüm bu karanlıklara CHP'nin iktidarıyla dur demek için, Atatürkçü düşüncenin meclisteki yılmaz savunucusu olmak için, daha özgür, daha çağdaş bir yaşam düzeni oluştura bilmek için, İzmir'den Çanakkale'ye, Çanakkale'den Gaziantep'in en uzak köşesinde yaşayan ormancılıkla, tarımla, çiftçilikle geçinen Tahtacıların derdini dert ederek çözüm üretmek için milletvekili aday adayım. Esnafın, köylünün, emeklinin, çiftçinin sesi olacağım, gözü, kulağı olacağım. Sanatçı kimliğimi satmadım, satmayacağım. Herkese dik olacağım, dürüst olacağım, doğru olacağım. Çünkü halkın sanatçısı, halkının sorunlarının çözümü için mücadele edendir"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.