Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Molva hedeflerini  Alper'e anlattı

CHP’li Molva hedeflerini Alper'e anlattı

​CHP’den İzmir Milletvekili Aday Adayı olan Sevgi Molva, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’i ziyaret etti, hedeflerini anlattı. Molva, partililer ve örgüt destek verdiği taktirde, İzmir’in sesini Meclis’te duyurmak istediklerini belirtirken, Bayraklı’nın kadınlara uyguladığı pozitif ayrımcılıktan söz eden Alper, “Partimizin kapısı herkese 24 saat açık. Bu kapıdan ben giremiyorum diyen varsa, bir dakika durmam istifa ederim” diye konuştu. MİMARCA, KADINCA

  • Ege Postası
  • 03.02.2015 - 12:39
EGEPOSTASI – CHP’nin İzmir Milletvekili Aday Adayı Sevgi Molva, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’i  ziyaret etti. Molva, hedeflerini anlattı, Alper aday adaylarından beklentilerini sıraladı.



Görüşmede konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Molva’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Genel başkanımızın, genel merkezimizin, aday belirleme yöntemi açıklandıktan sonra örgüt olarak bir araya gelip çalışma başlatacağız. Amacımız İzmir’de 26’da 26. Bunun da olması için herkes bireysel menfaatini ve çıkarını, parti içi çekişmeleri bir yana bırakıp birlik ve beraberlik içinde genel başkanımızı başbakan yapıp CHP’yi iktidara taşımak” dedi. Bunun için fedakarlık yapmak ve çalışmak gerektiğini anlatan Alper, “Kahvelerde, sokaklarda, bakkal köşelerinde partiyi eleştirmek, mevcut ilçe başkanlarını, belediye başkanlarını eleştirmek kimseye yol kat ettirmez. CHP Bayraklı ve diğer ilçelerde kapı herkese 24 saat açıktır. Kimsenin babasının yeri değil. Özel ofisi hiç değil. Bu kapıdan ben giremiyorum diyen varsa bir dakika durmam istifa ederim. Gelip gitmezseniz, uzaklaşırsınız. Kendi menfaatlerinizi partinin önünde tutarsanız bir yere varamazsınız. Biz de varamayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var” dedi.


KONTENJANSIZ, HAKİM HUZURUNDA…
Başkan Alper, aday belirleme yöntemi konusunda dileklerini de anlatırken, “Bayraklı olarak kontenjansız, hakim huzurunda, üye bazında ön seçim istiyoruz. Dileklerimiz budur. Ülkemizin bize çoık ihtiyaç duyduğu bu günlerde partimizi iktidara taşımak istiyoruz” diye konuştu.

KADINLARIN BELEDİYESİ
Bayraklı Belediyesi’nin kadınların belediyesi olduğunu vurgulayan Başkan Alper, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bayraklı Belediye Başkanımızın sloganı da buydu. Geçmiş altı yılda çok başarılı hizmetler elde ettik. Belediye başkanımıza bu öngörüsünden ötürü teşekkür ediyorum. Meclisin yarısı da kadın. İlçe yönetiminin yarısı kadın. Biz kadın kotasını aştık. Belediye başkanımız 25 semt evi açtı. Birer bayan koydu. Onlar birer belediye başkanı. Bütün müdürler bayan. Onlar birer belediye başkanı. Halkı memnun ediyoruz. Karşılığını da çok iyi alıyoruz. Milletvekilliğinde de de inşallah bayanların Bayraklıda, Karşıyakada, ikinci bölgede sayısının çok olacağını diliyorum. Kadın adayların üzerinde daha ağırlıklı duruyoruz.  Daha fedakar oldukları için daha çalışkan oldukları için pozitif ayrımcılık olacak. Hep beraber kadınları destekleyeceğiz.”

DESTEK İSTEDİ
Sevgi Molva da İzmir’e hizmet etmek istediğini belirtti. “Mimarca, kadınca, çalışkanca elimden geleni yapacağım” diyen Molva, “İzmir’in sesini Meclis’te çok güzel şekilde duyururuz. Bu tek başına olmuyor. Partililerimiz ve örgüt arkamızda durursa çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.