Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican resmen göreve başladı

Delican resmen göreve başladı

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan il kongresinde, AK Parti İzmir İl Başkanı seçilen Bülent Delican, mazbatasını aldı. Delican, yönetimde asil yedek ayrımı yapmayacağının altını çizdi, “ Herkesten çok fazla çalışma temposu bekliyorum” dedi. Delican, Seçim Koordinasyon Merkezi için il başkanlığının üst katını tuttuklarını açıkladı. YÖNETİME İLK MESAJ

  • Ege Postası
  • 03.02.2015 - 12:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Temmuz ayında atandığı AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine  geçtiğimiz hafta sonu yapılan il kongresiyle bu kez seçimle gelen Bülent Delican, Bayraklı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eşref Soysal’dan mazbatasını aldı. Delican’ı yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.



SKM’Yİ KURACAĞIZ
Delican, yaptığı açıklamada, SKM’ye kurup seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. SKM’yle ilgili partinin il başkanlığının bulunduğu Salhane İş Merkezi’ndeki üst katı tuttuklarını söyleyen Delican, “  Yürütmeyi oluşturduktan sonra seçim çalışmalarına başlayacağız.Hedefimiz başarılı olmak. Startı 30 ilçeyi dolaşırken verdik. İlçelerimiz çalışıyor. Biz alt yapıyı oluşturuyoruz” dedi.

YÖNETİME MESAJ VERDİ
50 asil ve 50 yedekten oluşan yönetiminde ayrım yapmayacağının altını çizen Delican, “Benimle beraber yönetimde yer alan herkesin üstün başarıya imza atacağına inanıyorum. Hepsinden çok fazla çalışma temposu bekliyorum. Sabah toplantılarıyla zaten başlatmıştık. Başbakanımızın dediği gibi 2,5 Saati bulmak zorundayız. Siyaset insanla yapılıyor. Ben 100 kişilik asil ve yedeği ayırmayacağım. Hepsinden aynı çalışma temposunu bekliyorum. Aklımda her arkadaşım eşit konumda. Aisl yeden ayrımı yapmıyorum: Başkan yardımcılıklarını kısa zamanda belirleyeceğim.Seçime tempoya en iyi şekilde dayanabilecek, organize edebilecek arkadaşlardan seçeceğiz” dedi.
Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı il kongresine tek aday olarak girmiş ve 468 delegenin oyunu alarak il başkanı seçilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.