Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baykalmış iddialı konuştu: Kentsel dönüşümü biz yaparız

Baykalmış iddialı konuştu: Kentsel dönüşümü biz yaparız

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, 30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala ilçedeki çalışmalarına hız verdi. Gaziemir’in kentsel dönüşüm konusunda sıkıntılı mahallesi Emrez’de temaslarda bulunan Baykalmış, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım’ın öncülüğünde bölgeye ilk etapta 6 bin konut yapılacak” dedi. “AK belediyecilik ile kentsel dönüşümde İzmirliler arzu ettiği çağdaş yaşamlara kavuşacak” diyen Baykalmış, “Artık Gaziemirlilerin bir 5 yıl daha kaybedecek lüksü kalmadı. Bize ödünç oy verin ve değişime tanıklık edin” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 03.03.2014 - 12:20
İZMİR- AK Parti'nin genç ve dinamik başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, Emrez Mahallesi temasları sırasında Ege Bölgesi Hoyranlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada önemli açıklamalarda bulunan AK Partili Baykalmış, Emrez Mahallesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında olduğunu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın öncülüğünde mahalle sakinlerini mağdur etmeden bölgeye 6 bin konut yapılacağını söyledi.Mahalle sakinleri ve dernek üyelerinin katıldığı toplantıda Emrezlilerin dönüşüm konusunda yaşadığı sorunları iyi bildiğini, yönetime geldiklerinde bu sorunların üstesinden gelecek altyapıya sahip olduklarını söyleyen Baykalmış, “AK belediyecilik öncülüğünde kentsel dönüşüm konusunda ilçeler arzu ettiği çağdaş yaşama kavuşacaklar. Gaziemir’de de bu konuda önemli çalışmalar var. Emrez Mahallesi’ne ilk etapta 6 bin konut yapılması öngörülüyor. Ancak tabi ki bu konutlar yapılırken hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesi öncelik olacak. Devlet ve Büyükşehir Belediyesi bu konuda garantörlük gücüyle adımlar atacak. Bu işi kesinlikle gönüllülük esasına göre yapacağız” dedi.  
 
CHP KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SINIFTA KALDI
 Açıklamalarını sürdüren Kerem Fahri Baykalmış, “Son 15 yıldır CHP'nin yönetiminde olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda başarılı olamadığını görüyoruz. Odun koysak seçiliriz mantığıyla İzmir’in önünü tıkadılar, proje üretemediler. Ancak artık İzmirli gerçeği görüyor, dengeler değişti. Biz ise bu süreçte açıkladığımız ve hayata geçireceğimiz projelerle ilgili olaraktan direk Binali Yıldırım ile koordineli halinde çalışacağız. Özellikle Gaziemir Aktepe ve Emrez’de bu konuda yaşanan sorunları iyi biliyoruz. Orada yaşayan vatandaşlar bilsinler ki sizleri asla mağdur edilecek bir adım atmayacağız. Buna söz veriyoriz” şeklinde konuştu.  
 
AK PARTİ İLE DEĞİŞİME TANIKLIK EDİN
Emrezliler'in kentsel dönüşüm kapsamında sahip olacağı 6 bin konutun yanı sıra pazaryeri, spor salonu, doğal gaz ve otobüs hatlarına da kavuşacağını belirten Baykalmış, “Artık Aktepe ve Emrez mahallelerinin bir 5 yıl daha kaybedecek lüksü kalmadı. Sizi de bizi de odun yerine koyanlardan sandıkta bu hesabı soracaksınız. Bize ödünç oy verin ve değişime tanıklık edin. Yoksa bir 5 yıl daha CHP'nin İzmir ve Gaziemir'e bir çivi dahi çakamama senaryosu tekrarlanacak” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.