Dolar 34,2554
%0.05
Euro 37,6261
%-0.01
Altın 2.926,900
%0.18
Bist-100 9.134,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sıra siyasetin çöpünü temizlemeye geldi

Sıra siyasetin çöpünü temizlemeye geldi

Halkla buluşmaya devam eden ve Çiğli halkının sevgi ve coşku ile bağrına bastığı Hasan Arslan, Çiğli’de kısa süreli meydana gelen çöp sorununun bir takım basın ve çıkar grupları tarafından çarpıtılmaya çalışıldığını vurgulayarak, “Aziz Başkanımızın da katkılarıyla bu sorunu çözdük. Sıra siyasetin çöpünü temizlemeye geldi” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2014 - 12:03
İZMİR- Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sokak sokak gezerek halkla bulaşan ve sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri konusunda vatandaşlara bilgi veren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan Çiğli’de kısa süreli meydana gelen çöp sorununun bir takım basın ve çıkar grupları tarafından çarpıtılarak karalama kampanyası haline dönüştürülmeye çalışıldığının altını çizdi. Sorunu Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu‘nun da büyük desteği ile çözdüklerini belirten Arslan, “Biz daha göreve gelmeden sorunları çözmeye başladık. Ama çözeceğimiz daha çok sorun, yapacak çok işimiz var. Daha birilerinin kirlettiği siyaseti temizleyeceğiz, sıra siyasetin çöpünü temizlemeye geldi” diye konuştu.

“ÇİĞLİ'YE MÜHENDİS ELİ DEĞECEK”
EVKA- 2’de taziye ziyaretine ve hayır yemeğine katılarak halkın zor gününde yanında olmaya devam eden Hasan Arslan, Türkmen Hacı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, kahve ziyaretleri, Yenimahalle Pazar yeri, İzmir Tenis İhtisas Kulübü, Maltepe Mahallesi ve Balatçık’ta açtığı iki seçim ofisi ile seçmenleri ile buluşmaya devam ediyor. Hesapsız kitapsız yapılaşmalardan dolayı Çiğli’de ciddi anlamda bir dönüşüme ihtiyaç  olduğunu söyleyen Arslan, birinci derece deprem bölgesi üzerinde bir kentte yaşanıldığına dikkat çekerek, deprem yönetmeliğine uygun yapılarda Çiğli halkının yaşamasının öncelikli olduğunu belirtti. Balatçık’ta kuracakları öğrenci konuk evleri ile hem halkın hem de esnafın kazanacağını dile getiren Arslan, Balatçık’ı ve Çiğli’yi üniversitelerin merkezi yapacaklarının sözünü verdi.

VATANDAŞA BİZE GELMEYECEK, BİZ VATANDAŞA GİDECEĞİZ”
Balatçık’ta seçim ofisine katılan ve Afyonlu vatandaşlarla kahve toplantısında bir araya gelen Arslan, aday adaylık sürecinde ilk ziyaretini bu mahalleye yaptığını ve bu mahallenin sorunlarını iyi bildiğini belirten Arslan, “ Biliyorum ki mahallede çok sorun var. Okul sorunu, sağlık ocağı sorunu yol sorununuz var. Yağmurlarda su baskınları oluyor. Fakat şunu da iyi biliyoruz ki biz b göreve sorunları bildiğimiz ve çözmek için talip olduk. Gece gündüz kapımızda telefonumuz da sizlere açık olacak. Her sorunu birlikte çözeceğiz” açıklamasında bulundu.

HALAYLARLA TÜRKÜLERLE EL ELE
Seçim ofisi açılışlarında adeta kalabalıkta yürümekte zorlanan Hasan Aslan, miting coşkusunda geçen açılışlarda davullu zurnalı halaylarla karşılanmaya devam ediyor. Hizmet için gün sayan Çiğli halkının bağrına bastığı Arslan çözümün birlik ve beraberlikten geçtiğini belirterek, sağ kesimden de sol kesimden de tüm Çiğli halkının ilgisinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “ Çiğli bir bütün ise bu işin sağcısı, solcusu, Kürdü, Türk’ü, Afyonlusu, İzmirlisi olmaz. Hizmet bütündür. Hizmetin ayrımı olmaz” dedi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.