Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Sevgi Yolu kırmızı beyaza büründü

Bayraklı Sevgi Yolu kırmızı beyaza büründü

Bayraklı Belediyesi vatandaşa binlerce Türk Bayrağı dağıttı

  • Ege Postası
  • 11.08.2015 - 12:19
Bayraklı Belediyesi Sevgi Yolu'na dev bir Türk Bayrağı astı, esnafa ve vatandaşlara binlerce Türk Bayrağı dağıttı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, son günlerde yaşanan terör olaylarının herkesi derinden etkilediğini belirterek, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenler boşa uğraşıyor. Bu güzel vatanın bölünmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediyesi son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için ilçenin en işlek caddesi olan Sevgi Yolunda esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Esnaf ve vatandaşlar bu durumu memnuniyetle karşıladı. Belediye görevlileri ayrıca Sevgi Yolu’na dev bir Türk Bayrağı astı. Sevgi Yolu kısa sürede al bayraklarla donanarak muhteşem bir görüntüye büründü.   

İZİN VERMEYECEĞİZ 

Birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana göstermek için binlerce Türk Bayrağı dağıttıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan çok olumlu dönüşler aldık. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri geliyor. Bu durum bizi derinden etkiliyor. Üzüntümüz büyük. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ancak birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Bu güzel vatanı asla böldürtmeyeceğiz. Ay yıldızlı Türk Bayrağını indirtmeyeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.