Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıyı Ege Belediyeler birliğinden çağrı

Kıyı Ege Belediyeler birliğinden çağrı

KIYI Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilk, orta ve lise düzeyindeki okulların Kurban Bayramı tatilinden önce açılması kararını değiştirmesini önerdi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği'nden Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrı

  • Ege Postası
  • 11.08.2015 - 10:53
Okulların 14 Eylül tarihinde açılma kararının ardından Birlik encümen üyesi belediye başkanları ile durumu değerlendiren Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur, özellikle haziran ayında yaşanan sınavlar sebebiyle de verimli geçmediğine işaret etti. Temmuz ve ağustos ayındaki yüksek sezon nedeniyle tatil yapamayanların eylül ayından yararlanabileceğini belirten Başkan Batur şunları söyledi:
"Okulların 14 Eylül'de açılacak olması ve hemen ardından belki de 9 güne çıkabilecek bir Kurban Bayramı tatili turizmcilerimiz için çok iyi bir fırsat olacaktır. Belediye Başkanlarımız kendi bölgelerinde sektör temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde bu görüş büyük ağırlık kazandı. Kısa süren sezonun eylüldeki bu düzenleme ile biraz daha uzatılmasıyla temmuz ve ağustos gibi 2 aya sıkışan turizmin biraz daha geniş zamana yayılması beklentileri bir nebze olsun karşılayacaktır. Birliğimiz Hükümetimizden, Milli Eğitim ve Turizm bakanlıklarından bu yönde karar alınmasını acil olarak beklemektedir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.