Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Festivalin Badacık'lı davetiyeleri dağıtıldı

Festivalin Badacık'lı davetiyeleri dağıtıldı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 16 Ağustos günü yapılacak olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetini içerisinde bardacık bulunan kese kağıdıyla yaptı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Payamlı Bardacık Festivali'nin davetiyeleri dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 11.08.2015 - 09:49
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, içerisinde bardacıkların bulunduğu kesekağıdı biçimindeki davetiyeleri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde başkan Aziz Kocaoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri ve bürokratlara dağıtarak, “16 Ağustos'taki Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz” dedi.



Daha fazla badacık yemek istiyorsanız festivale gelin
Ayrıca il ve ilçe protokolüne, esnafa ve vatandaşlara da kesekağıdı içinde bardacık dağıtılarak Payamlı Bardacık Festivali'ne davet edildi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, üreticinin, çiftçinin yanında olduklarını belirterek, “Payamlılı üreticilerimizden  kooperatif aracılığıyla aldığımız bir miktar bardacağı meclis üyelerimize, esnafa ve vatandaşlarımıza tadımlık olarak dağıttık. 'Daha fazla bardacık yemek istiyorsanız, 16 Ağustos günü Payamlı Bardacık Festivali'ne bekliyoruz' dedik”şeklinde  konuştu. 
Festivalde en iyi bardacık yarışması yapılacak. Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu ve sanatçılar konser verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.