Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila: Biz biriz, kardeşiz

Başkan Atila: Biz biriz, kardeşiz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bosna Hersek’ten gelen konuklarını ağırladı. İzmirli Boşnaklar, Dünya Boşnaklar Kongresi Sekreteri Edin Hacıfeyzoviç ve beraberindeki heyet ile Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte buluştu.

  • Ege Postası
  • 11.08.2015 - 10:15
Srebrenica katliamının 20. Yıldönümde Bosna Hersek’e giden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu kez Bosna Hersek’ten gelen konuklarını ağırladı. İzmirli Boşnaklar, Dünya Boşnaklar Kongresi Sekreteri Edin Hacıfeyzoviç ve beraberindeki heyet ile Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte buluştu. Yakasına Dünya Boşnaklar Kongresi’nin 20 yıl önce yaşanan acıları temsil eden rozeti takılan Atila, “Biz biriz, kardeşiz” diyerek barış vurgusu yaptı
 
İzmirli Boşnaklar, Dünya Boşnaklar Kongresi Sekreteri Edin Hacıfeyzoviç ve beraberindeki heyet ile Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte buluştu. Ege Üniversitesi Lokali’ndeki yemeğe Bornova Belediyesi meclis üyeleri, bürokratları, İzmirli Boşnaklar Derneği yönetim kurulu ve dernek üyeleri de katıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya eşi Hikmet Atila ile birlikte yer aldığı organizasyonda,  Dünya Boşnaklar Kongresi’nin  Bosna Hersek’te yaşanan acıları temsil eden rozetini takıldı.
 
Sel ile giden umut sevgi ile yeşerecek
Dünya Boşnaklar Kongresi Sekreteri Edin Hacıfeyzoviç ve aynı zamanda Bornova Belediyesi Meclis Üyesi olan İzmirli Boşnaklar Derneği Başkanı Hamza Yavuz, Başkan Atila’ya ve Bornova Belediyesi’ne Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketinin ardından hayata geçirilen “Sel ile giden umut sevgi ile yeşerecek Projesi”ne verdiği destek ve misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti.
 
“Biz biriz, kardeşiz” diyerek, Bosna Hersek’ten gelen konuklarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila ise “Srebrenica katliamının 20. yıldönümde oradaydım. Yaşanan acıları daha iyi anlamdım. O katliamı unutmadık, unutturmayacağız” dedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” sözünü hatırlatan Atila, Türk halkı olarak kardeşlik duyguları içerisinde tüm Dünya’da barışın hakim olmasını istediklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.