Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da eğitime destek sürüyor

Bayraklı'da eğitime destek sürüyor

Bayrakli Belediyesi, ilçenin geleceği olan öğrenciler için eğitim-ögretim dönemi bitse de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.07.2014 - 13:34
İZMİR - Bayraklı'daki tüm okulların bakım, boya, badana gibi ihtiyaçlarını imkanlar dahlinde karşılayan Bayraklı Belediyesi okulların kapanmasıyla yine okullardaki çalışmalara başladı. Bu kapsamda yardim yapılan Bayraklı Ömer Özkan ilk okulu da bunlardan biri. Okullarin tatile girmesiyle birlikte gelen talepleri degerlendiren Belediye ekipleri, Ömer Özkan ilk okulunun bodrum katına 65 kisilik konferans salonu yaptı. Daha onceden depo olarak atıl durumda bulunan konferans salonu simdiki haliyle okul yonetimi tarafından da buyuk begeni topladi.
 
Ilk donemde oldugu gibi ikinci donemde de eğitime katki koymaya devam edeceklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Okullarimzdan gelen talepleri degerlendiriyoruz. Bundan sonra bu yeni salonda çocuklarımız gösteriler yapacak. Kültürel faaliyelterde bulunacaklar. Bizler de, aileleri de onlari izleyip, alkislayacagiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.