Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da yangın

Bayraklı'da yangın

İzmir'in Bayraklı ilçesi Turan mevkiinde bulunan askeri alan içindeki otluk alanda yangın çıktı.İtfaiye ile birlikte Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın talimatı ile Bayraklı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü personeli yangına müdahale etti.

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 09:31
İZMİR- Bayraklı'da askeri alanda çıkan yangın İtfaiye, vatandaşlar ve Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan ortak çalışma ile söndürüldü. Yangın, Turan mevkiinde bulunan askeri bölgede saat 00.30 sıralarında çıktı. Çıkış sebebi henüz bilinmeyen yangın, rüzgarın da etkisiyle ağaçlık alana sıçradı. Yangına ilk olarak Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözler müdahale etti. Daha sonra itfaiye ekipleri ve Bayraklı Belediyesi ekipleri bölgeye gelerek yangının büyümesini engellediler. 

BAŞKAN KARABAĞ OLAY YERİNDE


Yangın çıktığı andan itibaren olay yerine gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Belediye fen işleri ekiplerine talimat vererek yangına müdahale etmeleri için talimat verdi. Ormanlık alanda 75. yıl mahallesinden yangına müdahale eden Bayraklı Belediyesi su tankerleri ve Bayraklı Belediyesi Fen işleri çalışanları vatandaşlarında yardımı ile alev topuna dönen yangını kısa bir süre sonra kontrol altına aldı.Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yangın sırasından alevlerin içerisinde kaldı. yangın sırasından Başkan'ın şoförü ve yardımcıları da söndürme çalışmalarına ağaç dallarını kırarak yangının sömürülmesi için çalıştı.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.