Dolar 34,1776
%-0.08
Euro 37,8922
%0.31
Altın 2.923,510
%-0.21
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı dev mitinge hazırlanıyor

Bayraklı dev mitinge hazırlanıyor

Eski AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı , Büyükşehir ve Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aslan Pazar günü saat 15:00 da Bayraklı Sevgi Yolunda gerçekleştireceği mitingle Bayraklı Belediye Başkan aday adaylığını tüm kamuoyuyla paylaşacak.

  • Ege Postası
  • 16.11.2013 - 15:09
İZMİR - Binlerce vatandaşın katılması beklenen miting için hazırlıklar yaklaşık 1 haftadır sürüyor. Dev bir sahne kurulacak olan Bayraklı Sevgi Yolunda program için her şey en ince detayına kadar düşünüldü. Bunun yanı sıra Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara Aşure ve Lokma dağıtılacak. Şölen havasında geçecek olan Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklamasına tüm Bayraklı Halkı davet edilirken Bayraklı’ da bulunan bir çok dernek ve CHP MHP ve BDP gibi siyasi partililerin de destek vermesi bekleniyor.

‘’ALİ ASLAN’LA BAYRAKLI TEŞKİLATI ZİRVEYE YERLEŞTİ ‘’

AK Parti Genel Merkez tarafından Bayraklı İlçe Başkanlığı görevine Teşkilatı toparlaması amacıyla atanan Ali Aslan 8 aylık İlçe Başkanlığı döneminde önemli başarılara imza attı. Teşkilatı adeta ayağa kaldıran Aslan, çelik gibi bir yönetim oluştururken birlik, beraberlik ve ekip ruhunu çalışmalarının temeline koydu. Mahalle başkanları ve yönetimleri ile birlikte Bayraklı’ da kırgın, küskün herkesi kucaklayan Aslan ramazan ayında gerçekleştirdiği iftar sofraları ile tüm İzmir’in dikkatini çekmeyi başardı. Bayraklı İlçe Teşkilatı Ali Aslan’ın başarılı yönetimi ile birlikte 8 ayda 3 kere üst üste İzmir’in en başarılı İlçe Teşkilatı seçildi. İlçe Başkanlığı döneminde hemen her gün Bayraklı sokaklarını arşınlayan Aslan, halkla iç içe bir yönetim anlayışı geliştirerek sorunlarına ortak oldu. Bayraklı’ nın sorunlarını iyi bilen, vatandaşlarla bire bir yakından ilgilenen Ali Aslan Genel Merkezin de onayıyla Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa ederek yerini Yakup Gülcan’a bıraktı.

‘’STK VE SİYASETTE BAŞARILI GEÇMİŞ ‘’

AİLE VE EĞİTİM DURUMU : 1970 ELAZIĞ doğumlu, 1991 yılından beri Bayraklıda yaşıyor. Evli 1 kız 2 erkek 3 çocuk babası, Yaklaşık 23 yıllık Bayraklı’ lı. İşletme eğitimine devam etmekte.

İş DURUMU : 1991- 1995 yılları arasında TSK sözleşmeli personel olarak çalıştı. 1995 yılında ilk olarak kendi özel güvenlik şirketini, daha sonra ise başka bir insan kaynakları şirketini ve son olarak ta gıda, Turiz şirketlerini kurdu.

Halen bunları ve bunlara bağlı Cafe Restaurant, Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ve Atış Poligonunun da dahil olduğu EGE ÖZEL GRUP ŞİRKETLERİ Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

Grup şirketlerde halen binin üzerinde insan çalışmaktadır ve hiçbir devlet kuruluşu ile çalışılmamaktadır. 18 yıldır istikrarla tamamen özel sektöre hizmet vermekte. Yüzlerce Bayraklı’ lı halen şirketleride istihdam edilmektedir.

STK DURUMU :ÖGF. Bşk Yrd. GÜSOD Yön.Kur.üyeliği yaptı. ÖGHİD Yön. Kur. Ü. 2 dönemdir de Başkanlık görevini sürdürmekte ayrıca EBSO , İZTO ve AOSB Üyesi. 2009 yılı Bayraklı Hareketi kurucusu.

SİYASİ DURUM : 1 yıl Karşıyaka Teşkilat Başkanlığı, 3 yıl Karşıyaka İlçe Başkanlığı, 2 yıl İl Başkan Yardımcılığı, 2007 yılı Milletvekili adaylığı, 2009 yılı Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı, 2009 yılı Belediye meclis üyeliği Adaylığı, 4,5 yıl Bayraklı Meclis Grup Başkanlığı ve İBB. Meclis Üyeliği, 8 ay Bayraklı İlçe Başkanlığı yaptı. Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etti. Halen Bayraklı ve İBB Meclis üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

‘’ BAYRAKLI’ DA HER KESİME HİTAP EDEBİLİYOR ‘’

23 yıldır Bayraklı’ da ikamet eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Aslan Bayraklı’nın İlçe olmasıyla birlikte 22 Temmuz 2008’de Bayraklı Hareketini başlatarak Bayraklı’ da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. CHP, MHP, BDP gibi bir çok partilinin gönlünü kazanmayı başaran Aslan mütevazi kişiliği, sorunlara çözüm odaklı bakış açısı ve liderlik özellikleri ile kısa zamanda herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.