Dolar 34,2487
%0.31
Euro 37,5921
%-0.48
Altın 2.918,350
%0.08
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da bayram sevinci

Bayraklı’da bayram sevinci

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ personeliyle beşinci kez birlikte Kurban Bayramı sevincini yaşadı. Başkan Hasan Karabağ Osmangazi ve Çamkıran Hizmet Binası ile Temizlik İşlerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeliyle bir araya geldi. Bayraklı Belediye çalışanlarının tamamının katıldığı bayramlaşma töreniyle dev bir aile olduğunu tekrar gözler önüne serdi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 09:00
İZMİR- Başkan Hasan Karabağ’ı bayramlaşma töreninde eşi Bahriye Karabağ’da yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, Bayraklı muhtarları ve Meclis üyelerinin de katıldığı bayramlaşma seremonisinde personeliyle bir araya gelen Başkan Karabağ sözleşmeli olarak çalışan ve memur olan çalışanlarını tebrik etti. 

Övgüler sizlerin sayesinde

Başkan Karabağ “Yaptığımız çalışmalarla ilgi çekiyoruz. Başarılara ve güzel hizmetlere imza atıyoruz. Bana mailler geliyor. En son Mersinli’de yaşayan Konak’ta çalışan bir vatandaş mail atmış. ‘Başkanım işim dolayısıyla Bayraklı’ya gidip geliyorum. Sokaklar parklar bir harika. Bizim Belediye Başkanımız olur musunuz'’ demiş. Bende cevap mail atacağım. ‘Çalışanlarımla gelirsem olur’ diyeceğim” diye konuştu. Osmangazi ve Çamkıran binasındaki personeliyle tek tek bayramlaşan Karabağ daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne geçti.



Sizlerle gurur duyuyoruz

Yeni hizmetler ve yapılan çalışmalarla İzmir’de adlarından sık sık söz ettirdiklerini söyleyen Karabağ, “Yeni bir belediye olmamıza karşılık vatandaşlardan övgü dolu sözler alıyorum. Bu övgüleri sizin sayenizde alıyorum. İşinize dört elle sarılın, bu belediye hepimizin. Birlikte birçok başarılara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum. Bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle sağlıkla huzurla nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” diye konuştu. Karabağ daha sonra bir personelin çaldığı sazla söylenen Türküler eşliğinde çalışanlarıyla halay çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.