Dolar 34,2443
%0.3
Euro 37,6239
%-0.39
Altın 2.912,210
%-0.13
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu isyan eden öğrencilere müjdeyi Twitter'dan verdi!

Kocaoğlu isyan eden öğrencilere müjdeyi Twitter'dan verdi!

İKÇÜ’lü öğrencilerinin ulaşım isyanına Kocaoğlu kulak verdi. Kocaoğlu Twitter üzerinden bayramdan sonra üniversiteye seferlerin sıklaşacağını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 11.10.2013 - 11:28
EGE POSTASI -  Bu yıl üçüncü akademik yılına başlayan İzmir’in yeni devlet üniversitesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde bin 300 öğrenci Çiğli Balatçık’ta bulunan ana yerleşkesinde eğitim görüyordu.

İKÇÜ'DE ULAŞIM İSYANI/HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Artan öğrenci sayısına rağmen hiçbir iyileştirmeye gidilmeyen otobüs seferleri, üniversiteye ulaşmak isteyen öğrenciler için adeta çileye dönüştü. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Sabuncular geçtiğimiz günlerde yaşanan sıkıntı hakkında, “Biz Ağustos ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na başvuruda bulunduk. Artan öğrenci sayımızdan bahsederek yeni bir ring hattı veya mevcut sefer sayılarına eklemeler yapılmasını istedik. Yetkililer personel görevlendirmek suretiyle iniş ve binişleri yerinde inceleyeceklerini ifade ettiler. Ancak Büyükşehir Belediyesi gönderdiği resmi bir yazı ile yeni hat tahsisinin mümkün olmadığını, hatların servis sıklıklarının ise periyodik olarak yapıldığını, hat ve yolculuk analiz sonuçlarına göre değişiklik yapılabileceğini belirtti” açıklaması yapmıştı.

BAYRAMDAN SONRA
Kocaoğlu sabah saatlerinde Twitter’dan yaptığı açıklamada İKÇÜ öğrencilerine müjdeyi verdi. Kocaoğlu, “ Katip Çelebi’de okuyan gençlerimizin ulaşımı için Bayram’dan sonra seferler sıklaştırılacak. Umarım her şey daha güzel olur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.