Dolar 34,2116
%-0.03
Euro 37,5338
%0.15
Altın 2.880,080
%0.36
Bist-100 9.135,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımı

Bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımı

Gaziantep Oğuzeli Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere giyecek ve gıda yardımında bulundu.     Oğuzeli Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sevgi Mağazası’nda gerçekleştirilen...

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 14:19
Gaziantep Oğuzeli Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere giyecek ve gıda yardımında bulundu.

    Oğuzeli Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sevgi Mağazası’nda gerçekleştirilen yardımlarda dar gelirli binlerce aile alışveriş yaparak ihtiyaçlarını karşılama fırsatı buldu. Yardımseverlerin destekleriyle 4 yıldır aralıksız olarak fakir ailelere giyecek ve gıda yardımının yapıldığı Oğuzeli Belediyesi Sevgi Mağazası son olarak yakalandıkları amansız hastalığın pençesinde kıvranan 2 kız kardeşe ve ailesine kucak açtı.

    Yerdoymaz çiftinin 5 çocuğundan ikisi olan Sibel (9) ve Nuray (5) doğuştan yakalandıkları ve doktorların bile çaresiz kaldığı hastalıkları nedeniyle yaşıtlarından farklı bir hayat sürdürüyor. Sık sık ateşlendikleri için sürekli burunları kanayan ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralar oluşan küçük kız kardeşlerin bu durumu karşısında duyarsız kalmayan Oğuzeli Belediyesi, Yerdoymaz ailesinin Ramazan Bayramı öncesi tüm ihtiyaçlarını giderdi. Sevgi Mağazası'nda Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin tarafından karşılanan Yerdoymaz ailesi burada tüm bayram ihtiyaçlarını gönüllerince alma fırsatı buldu. Mağaza içerisinde isteklerine uygun tüm ürünlerden yararlanma imkanı bulan aileye düzenli yardın yapılacağı konusunda da bilgi verildi. Rahatsızlıkları nedeniyle sokağa bile çıkmakta zorlanan Sibel ve Nuray isimli kardeşlerle yakından ilgilenen Başkan Öztekin, küçük kız kardeşlerin tedavileriyle ilgilenilmesi konusunda da talimat verdi.

    Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, belediye olarak Yerdoymaz ailesine ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, ”İlçemizde yaşayan bu 2 kızımız ve ailesine belediye kaynaklarımız el verdiği ölçüde maddi ve manevi yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.