Dolar 34,1665
%0.01
Euro 38,1882
%0.06
Altın 2.923,800
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramda Dağılcak’a akın ettiler

Bayramda Dağılcak’a akın ettiler

Adana’nın Kozan ilçesi Dağılcak Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı bayramda Çukurova bölgesinin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı oldu.    Çukurova bölgesine hitap eden Dağılcak; Adana ve ilçeleri başta olmak üzere komşu...

  • Ege Postası
  • 11.08.2013 - 15:32
Adana’nın Kozan ilçesi Dağılcak Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı bayramda Çukurova bölgesinin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı oldu.

    Çukurova bölgesine hitap eden Dağılcak; Adana ve ilçeleri başta olmak üzere komşu il ve ilçelerden gelen vatandaşların tercih ettiği en önemli piknik alanı içerisinde yer alıyor.

    Kozan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Dağılcak, bayram dolayısıyla Hatay, Mersin, Osmaniye, Adana il ve ilçelerinden gelen vatandaşlarla bayram boyunca doldu taştı. Oksijen deposu olan Dağılcak Mesire Alanı'na gelen vatandaşlar, burayı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden birinin doğal güzelliklerini yanında gösterilen ilgi ve alaka olduğunu kaydetti. Hatay Dörtyol'dan gelen bir grup ise Dağılcak’ın Hatay Harbiye’den dahi daha güzel bir yer olduğunu, bölge insanın rahatlıkla Dağılcak mesire alanını tercih edebileceklerini kaydetti.

    Aslen Libyalı olan ve Adana’da ikamet eden Salim Türkoğlu, ortamının çok güzel olduğu ve temiz bir havayı teneffüs ettiklerini kaydederek belediyenin bölgede çok güzel çalıştığını söyleyip teşekkür etti.

    Yaşlısından, gencine herkesin ailesiyle doya doya eğlendiği ve dinlendiği Dağılcak Mesire Alanı'na gelen piknikçiler, mesire alanının dağ harikası bir yer olduğunu belirterek Kozan Belediye Başkanına mesire alnında yapmış olduğu hizmetlerden tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.