Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bekdaş Gül adaylığını açıkladı

Bekdaş Gül adaylığını açıkladı

CHP İzmir’in Buca İlçesi’nde 24 Şubat Pazar günü yapacağı ilçe kongresi için adaylığını açıklayan Bekdaş Gül, “9 aylık yönetimiz ile sokak sokak çalışarak sorunları tespit ettik. Örgütü yeniden hareket geçirdik. Bu uyumlu çabalarımız bazı arkadaşlar tarafından sürekli olarak sabote edilmek istendi” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 11:00

İZMİR- CHP Buca İlçe Örgütü’nde yaşanan istifalar ardından 24 Şubat Pazar Günü olağanüstü seçim yapılacak. Dokuz üyenin istifası ardından başkanlık koltuğundan düşen Bekdaş Gül olağanüstü kongrede aday olduğunu açıkladı. CHP Buca İlçe binasında gerçekleştirilen açıklamaya çok sayıda delege ve partili katıldı.

Yaşanan ayak oyunları sonrası yönetimin düştüğünü belirten Bektaş Gül, dokuz aylık yönetimi boyunca bazı çevrelerin çalışmalarına engel olmak için sorun yarattıklarını söyledi. Yaşanan istifalarla CHP’nin kamuoyu önünde güç durumda bırakıldığını vurgulayan Gül, “9 aylık yönetimiz ile sokak sokak çalışarak sandık sorumlularını tespit ettik. Örgütü yeniden hareket geçirdik. Halk, örgüt ve belediye üçgeninde çalışmaları yaptık. 43 mahalle ve 4 köyde çalışma programları yaparak toplumun değişik kesimlerinden insanları partimize üye olarak kazandırdık. Partililer arasında kimseyi ötekileştirmeden her mahalleden kendi içlerinde demokratik bir şekilde mahalle temsilcisi seçilmesin sağladık. Yıllardan sonra ilk defa ilçemizde danışma kurulu düzenledik. Bu uyumlu çabalarımız sürekli bu arkadaşlar tarafından sabote edilmek istendi” dedi.

Buca İlçesi’nde yapılan çalışmalar sonucu halktan olumlu tepkiler aldıklarını belirten Gül, bu durumun kişisel hesapları olanları rahatsız ettiğini söyledi. Gül, “Bizler ülkemizin sorunlarına duyarlı yeni bir yönetim anlayışı ve sosyalist enternasyonele üye, çağdaş pir partinin tüzük ve programı doğrultusunda yeni politikalar üreteceğiz. Partinin bütün seçilmiş kişi ve kurumları ile uyumlu çalışarak halkımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz” diye konuştu. Adaylık açıklaması ardından Bektaş Gül ve ekibi, geçtiğimiz hafta Buca İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Umut Orkun Uğraş’ı seçim ofisini ziyaret etti. Kongrede Uğraş’a başarılar dileyen Gül, “Uğraş bizim ailenin damadıdır. Kongrede kendisine başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan CHP olacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.