Dolar 34,0444
%-0.05
Euro 38,0152
%0.29
Altın 2.820,790
%0.64
Bist-100 9.944,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkanı Yaşar'dan esnafa Ramazan ziyareti

Belediye Başkanı Yaşar'dan esnafa Ramazan ziyareti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ragıp Tüzün Caddesi’nde bulunan dükkanları gezen Yaşar, esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı Ramazanlar diledi. Gelen talepler doğrultusunda...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 10:26
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ragıp Tüzün Caddesi’nde bulunan dükkanları gezen Yaşar, esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı Ramazanlar diledi. Gelen talepler doğrultusunda kurmaylarına talimatlar veren Yaşar, sorunları yerinde çözdü.

"OTURARAK BELEDİYECİLİK OLMAZ"

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, "Makamda sürekli oturarak belediyecilik olmaz. Belediye Başkanı sürekli sokakta olmalı ve sorunları yerinde görmelidir. Vatandaşla iç içe olmalı görüş ve önerilerini dinlemelidir. Halktan kopuk belediye başkanı olmaz. Ben de 40 yıllık esnafım. Esnafın sorunlarını iyi biliyorum” diyen Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızla ve vatandaşlarımızla iç içe onların önerilerini göz önünde bulundurarak sorunlarını çözmek için çalışıyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.