Dolar 34,1987
%0.05
Euro 37,9856
%-0.29
Altın 2.913,600
%0.61
Bist-100 9.567,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkanına saldıranlar serbest

Belediye Başkanına saldıranlar serbest

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, yardımcısı Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ve güvenlik görevlilerini belediye başkanlık makamında darp ettikleri iddiasıyla tutuklanan, MHP İl Örgütü eski başkan yardımcısı Hüseyin Şahingiray ile 3 kişi, avukatlarının Balıkesir 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne yaptıkları itiraz sonucu tahliye edildi. Mahkeme, Şahingiray ile birlikte 4 kişinin yargılamalarının tutuksuz olarak devamını kararlaştırdı.

  • Ege Postası
  • 13.10.2012 - 12:04
BALIKKESİR- Balıkesir Toplu Taşıma Merkezi'ndeki, Kervansaray Cafe'yi, Burger King'e devreden Hüseyin Şahingiray ile kafeterya yöneticileri Mehmet Rüştü Özsay, Akın Aybey, Cengiz Kahraman, belediyeden, devrin mümkün olmayacağına dair gelen itiraz üzerine, 2 Ekim Salı günü, Balıkesir Başkanı İsmail Ok ile görüşmeye gitti. Görüşmede çıkan tartışma kavgaya dönüşünce başkanlık makamının bulunduğu katta camlar kırıldı. Başkan Ok, kendisinin ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı olan başkan yardımcısı Tuna Aktürk ile güvenlik görevlilerinin darp edidiğini söyleyerek şikayette bulundu. Olay sonrası yakalanan 4 şüpheli, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kepsut L Tipi Cezaevi'ne sevkedildi.

Tutuklamaların ardından, Şahingiray ve arkadaşlarının avukatları, Balıkesir 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne yaptıkları itirazın ardından mahkeme, kamu davasıyla ilgili tahliye talebini değerlendirdi ve yargılanmanın tutuksuz olarak devamına karar verdi. Şahingiray ve arkadaşları akşam saatlerinde tahliye edildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.