Dolar 34,1130
%0.29
Euro 38,1306
%0.19
Altın 2.878,410
%1.74
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye'den vatandaşa kulak muayenesi

Belediye'den vatandaşa kulak muayenesi

Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için vatandaşların kulak sağlığı taramasını ücretsiz yapıyor. Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla sunulan hizmet kapsamında 'Mobil İşitme...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:58
Eskişehir merkez Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için vatandaşların kulak sağlığı taramasını ücretsiz yapıyor. Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin katkılarıyla sunulan hizmet kapsamında 'Mobil İşitme Ekibi' vatandaşları mahallelerinde ziyaret ederek kulak sağlığı taraması gerçekleştiriyor.

'Kulak sağlığı ihmale gelmez' sloganıyla yola çıkan Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz işitme testleri yapıyor. Söz konusu çalışma sayesinde 43 mahallede kulak sağlığı taraması gerçekleştirildi. Kulak testleri 'Mobil İşitme Ekibi' aracılığıyla yapılarak, vatandaşın herhangi bir problemi olup olmadığı, hastaneye gitmeden saptanıyor. Vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, “Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sağlık kontrolleri önemli bir rol oynuyor, erken teşhisin çoğu zaman hayat kurtardığını ve kaliteli bir yaşam sağladığını biliyoruz.” dedi.

Başkan Sakallı, halk sağlığı konusunda gerçekleştirdikleri çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini vurgulayarak, ilerleyen dönemde yeni projelerin halkın hizmetine sunulacağını belirtti. İlk olarak, 71 Evler Mahallesi'nde başlatılan uygulama Ramazan ayının sonuna kadar Odunpazarı'nın tüm mahallelerinde sürdürülecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.