Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orhangazi Cumhuriyet Alanı'nı genişletecek olan meydan projesi hazır

Orhangazi Cumhuriyet Alanı'nı genişletecek olan meydan projesi hazır

Bursa Orhangazi Cumhuriyet Alanı'na yeni bir çehre kazandıracak aynı zamanda da genişletecek olan meydan projesi çizimleri tamamlandı. Özel bir firmaya çizdirilen meydan düzenleme projesi içersinde süs havuzları fıskiyeler tören alanı yer...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:46
Bursa Orhangazi Cumhuriyet Alanı'na yeni bir çehre kazandıracak aynı zamanda da genişletecek olan meydan projesi çizimleri tamamlandı. Özel bir firmaya çizdirilen meydan düzenleme projesi içersinde süs havuzları fıskiyeler tören alanı yer alıyor. Altı otopark olarak düşünülen projenin başlaması ile birlikte Orhangazi Cumhuriyet Alanı yeni bir görsellik kazanacak.

Proje'nin Orhangazi’ye yeni bir vizyon ve görünüm kazandıracağına inandığını belirten Belediye Başkanı İsmail Tartar, “Orhangazi’de iyi olan ne varsa yapmak için mücadele ediyoruz. Altyapı ile ilçenin 100 yıllık ihtiyacını giderirken meydan projesi ile de Orhangazi yeni bir yüz yeni bir soluk kazanacak. Çay bahçeleri, otoparkı peyzaj çalışmaları ve fıskiye havuzları ile birlikte yeniden düzenlenecek olan Orhangazi Belediyesi meydanı projesinde tarihi hamam da korunmuş olacak. Yeşil alan ve meydanın birleştirileceği projenin önümüzdeki aylar içersinde ihaleye çıkması bekleniyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.