Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Esnafa ‘yangın’ uyarısı

Esnafa ‘yangın’ uyarısı

Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, yaz mevsimi nedeniyle artan yangın tehlikesine karşı esnaf ve sanatkarları işyerlerinde tedbir almaya çağırdı. Birlik Başkanı Kazım Barışık, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:37
Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, yaz mevsimi nedeniyle artan yangın tehlikesine karşı esnaf ve sanatkarları işyerlerinde tedbir almaya çağırdı.

Birlik Başkanı Kazım Barışık, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Adana ESOB’a gönderilen “Yangın tedbirleri” başlıklı uyarı yazısı nedeniyle yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “İlgili yazıda, yaz mevsimi nedeniyle, şehrimizde yangın riski artmış olduğundan kamu, özel kurum ve kuruluşlarda yangın önleyici tedbirlerin tekrar gözden geçirilmesi gerektiği bildirilmektedir. Bu bağlamda, Odanıza bağlı esnaf ve sanatkarlarımızın işyeri ve işletmelerine ait bina ve işletme sahasında veya yakınında bulunan kurumuş ot, çalı ve benzerlerinin bertaraf edilmesi gerekmektedir. Ayrıca, binalarda kullanılan ve yoğun elektrik enerjisi çeken klima, soğutucu, buzdolabı ve vantilatör gibi cihazların bakım ve kontrollerinin yapılarak riskinin asgari seviyeye indirilmesi ve diğer yangın tedbirlerinin alınması için Odanıza bağlı esnaf ve sanatkarlarımıza duyurunun yapılması hususunda gereğini, konunun önemine binaen rica ederiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.