Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazilerden Askerli Şubesi Başkanı'na ziyaret

Gazilerden Askerli Şubesi Başkanı'na ziyaret

Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Şubesi, Orhangazi Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Per.Ütğm.Gökhan Su’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yzb.Derviş Akova’nın tayininin çıkıp Orhangazi’den ayrılmasından sonra...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:34
Muharip Gaziler Derneği Orhangazi Şubesi, Orhangazi Askerlik Şubesi Başkanlığına atanan Per.Ütğm.Gökhan Su’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yzb.Derviş Akova’nın tayininin çıkıp Orhangazi’den ayrılmasından sonra Orhangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı görevine Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden atanan Per.Ütğm.Gökhan Su’yu makamında ziyaret eden gaziler görevinde başarı diledi. Gaziler Derneği Başkanı Halim Çokgüler ve yönetimden bazı isimlerin yer aldığı ziyarette Gökhan Su’ya başarı dileyen başkan Çokgüler, Gaziler Derneği olarak hem Jandarma Komutanlığı hem de Askerlik Şubesi ile yakın diyalog halinde olduklarını ifade etti.

Çokgüler ayrıca çarşamba günü düzenleyecekleri 'Şehit Aileleri ve Gaziler İftarı'na Gökhan Su’yu da davet etti. Gökhan Su ise gaziler derneği mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.