Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hopa TSO yönetimi Hopaport'u ziyaret etti

Hopa TSO yönetimi Hopaport'u ziyaret etti

Artvin'in Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) yönetime seçilen Osman Akyürek ve ekibi, Hopa Limanı'nı ziyaret etti.Geçtiğimiz ay içinde yapılan Hopa TSO kongresinde göreve yeni seçilen Osman Akyürek ve ekibi, Park Denizcilik ve Hopa Liman...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:17
Artvin'in Hopa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) yönetime seçilen Osman Akyürek ve ekibi, Hopa Limanı'nı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay içinde yapılan Hopa TSO kongresinde göreve yeni seçilen Osman Akyürek ve ekibi, Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri AŞ'yi (HOPAPORT) ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu. Hopa TSO Meclis Başkanı Metin Karaman, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette HOPAPORT danışmanı ve lojistik uzmanı Atilla Yıldıztekin ve satın alma müdürü Volkan Bıyıklı hazır bulundu.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Hopa'da yeni bir sayfa açmak için girdikleri demokratik bir yarışın sonunda oda üyelerinin görev bayrağını kendilerine verdiğini ifade eden Akyürek, "Bizler arkadaşlarımızla beraber bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için kolları sıvadık. Burada bölgemiz, ilimiz ve Hopamız açısından Hopa Limanı'nın önemine değindik. Önümüzdeki günlerde Hopa Limanı'nı daha kapsamlı bir şekilde masaya yatıracağız. Sizlerin karşı karşıya bulunduğu sorunlar, projeler ve çözüm önerilerinizi de alarak, HOPAPORT’u bundan sonraki süreçte var olandan daha ileri nerelere taşıyabiliriz, bu konuda oda olarak neler yapabilirizi konuşacağız. Biz HOPAPORT'un önemini biliyoruz ve Hopa olarak HOPAPORT'un sorunları bizim sorunlarımızdır diyerek hem tanışma, hem de çalışmalarımız hakkında bilgi verme ve sizlerin de çok değerli düşünce ve önerilerinizi almak amacıyla bu ziyarette bulunduk.” dedi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu: "Gerçekten Hopa TSO seçimleri ilçede demokratik bir rüzgar esmesine neden oldu. En güzel tarafı da karşılıklı hoşgörü ve mütevazı bir şekilde geçen sürecin sonunda görev bayrağı sizin elinizde kaldı. Düşüncelerimizi almanız, sorunlarımızı sahiplenmeniz ve çözüm sürecinde katkı sunmanız bizler açısından son derece sevindirici gelişmeler olacaktır. Sizlerle bu süreçte karşılıklı olumlu istişarelerde bulunmaktan memnuniyet duyacağımızı da bilmenizi isteriz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.