Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KARGİD Başkanı Altıntaş: Basın çalışanlarının sorumlulukları da arttı

KARGİD Başkanı Altıntaş: Basın çalışanlarının sorumlulukları da arttı

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, içinde bulunulan çağın basın - yayın kuruluşlarıyla birlikte basın çalışanlarının sorumlulukları da arttırdığını belirtti.        Ahmet...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:59
Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, içinde bulunulan çağın basın - yayın kuruluşlarıyla birlikte basın çalışanlarının sorumlulukları da arttırdığını belirtti.

        Ahmet Yaşar Altıntaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, gazeteciliğin bütün dünyada giderek daha fazla önem kazandığını söyledi. Toplumun doğru bilgilendirilmesinin çok büyük bir öneme haiz olduğu, bunu mümkün kılabilmek için de özgür bir basına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Altıntaş, "İçinde bulunduğumuz bilişim çağı, kitle iletişim araçlarına çeşitlilik, bilgi akışına ise hız kazandırmıştır. Kuşkusuz böyle bir ortamda basın - yayın kuruluşlarıyla birlikte basın çalışanlarının sorumlulukları da artmıştır. Bu sorumluluklardan en önemlisi ise kamuoyunun doğru bilgilendirilmesidir. Demokrasinin gelişmesi sürecinde 'olmazsa olmaz' bir faktörü teşkil eden basın, milletin müşterek sesi olması dolayısıyla çok sesliliğin bir diğer tarifidir." ifadelerini kullandı.

        Altıntaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın, bilginin elde edilmesi, topluma ulaştırılmasında doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışını ilke edinen basının bütün çalışanlarına kutlu olmasını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.