Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
GTO Başkanı Bartık: Projelerle şehri üst sıralara taşımak için çalışıyoruz

GTO Başkanı Bartık: Projelerle şehri üst sıralara taşımak için çalışıyoruz

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, kamuoyuna açıkladıkları projeleri hayata geçirerek şehri üst sıralara taşımak için çalıştıklarını söyledi.         Şahinbey...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 13:50
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, kamuoyuna açıkladıkları projeleri hayata geçirerek şehri üst sıralara taşımak için çalıştıklarını söyledi.

        Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, GTO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Eyüp Bartık, ticaret ve sanayide gelişmiş Gaziantep’i daha üst sıralara çıkarmak amacında olduklarını belirtti.

        Gaziantep’in başarısının herkes tarafından yakından takip edildiğine dikkat çeken Bartık, "Gaziantep kendini hizmete ve gelişmeye adayan bir kent. Gaziantep ortak akılla hareket etmesi yanında çalışma azmi ve başarılarla örnek gösterilen bir kent. Bizim amacımız ise genç ve güçlü ekip olarak yapacağımız çalışmalarla bayrağı daha ileriye taşımaktadır." dedi.

        Gaziantep’in bu noktaya gelmesinde ve bu başarıda şehirdeki herkesin katkısı olduğunu vurgulayan Bartık, "Gaziantep’te herkes üstüne düşeni yapıyor. Yönetim olarak kamuoyuna açıkladığımız projeleri hayata geçirerek Gaziantep’i bulunduğu daha üst sıralara taşımak için çalışıyoruz. Projelere yönelik çalışmalarımız sürüyor. Üyelerimizin problemlerini biliyoruz. Zamanı geldiğinde bayrağı doğru ellere teslim edeceğiz." şeklinde konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.