Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
700 aileye Ramazan paketi

700 aileye Ramazan paketi

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) gelenek haline getirdiği Ramazan paketi yardımı kapsamında bu yıl da yoksul ve yardıma muhtaç aileleri sevindirdi. TSO, Ramazan'da 700 aileye erzak paketi dağıttı. Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:27
Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) gelenek haline getirdiği Ramazan paketi yardımı kapsamında bu yıl da yoksul ve yardıma muhtaç aileleri sevindirdi. TSO, Ramazan'da 700 aileye erzak paketi dağıttı.

Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda paketi hazırladıklarını söyledi. Meclisteki üyeler tarafından ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi 700 aile belirlendiğini kaydeden Efendioğlu, bu paketlerin bu ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını söyledi. TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtırken oldukça hassas davranmaları gerektiğinin bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Yardım alanların incinmemesi için çok dikkat ediyoruz. Hazırladığımız erzak paketlerini meclis üyelerimize verdik. Onlar da ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine giderek dağıtımı gerçekleştiriyorlar." dedi.

TSO’nun sorumluluklarının bilincinde hareket ettiğinin altını çizen Başkan Efendioğlu her yıl eylül ayında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim yardımı dağıtıldığını hatırlatarak, “Bu şekilde eğitim yardımı gerçekleştiriyoruz. Eylül ayında toplam 35 bin TL’lik eğitim yardımı gerçekleştireceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.