Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Yurdakul sporcuları altınla ödüllendirdi

Vali Yurdakul sporcuları altınla ödüllendirdi

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Mardin’de yapılan 8. GAP Yaz Spor Oyunları'nda dereceye giren sporcular ve Hollanda'da yapılan 12. Yaz Avrupa Oyunları Festivali'nde (EYOF) 2. olan Ömer Oti'yi altınla ödüllendirdi.Sporcuları valilik toplantı...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 14:34
Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Mardin’de yapılan 8. GAP Yaz Spor Oyunları'nda dereceye giren sporcular ve Hollanda'da yapılan 12. Yaz Avrupa Oyunları Festivali'nde (EYOF) 2. olan Ömer Oti'yi altınla ödüllendirdi.

Sporcuları valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Yurdakul, hem sohbet etti hem de elde edilen başarılardan dolayı ödüllendirdi. Vali Yurdakul, 01-07 Temmuz tarihleri arasında Mardin’de yapılan 8. GAP Yaz Spor Oyunları'nda dereceye giren sporcu ve antrenörler ile 14-19 Temmuz 2013 tarihleri arasında Hollanda'da yapılan 12. Yaz Avrupa Oyunları Festivali'nde 2. olan Ömer Oti'yi elde ettikleri başarıdan ötürü altınla ödüllendirdi.

Elde edilen başarıların önemine vurgu yapan Vali Yurdakul, elde edilen her başarının hem sporcunun kariyerine olumlu yönde hem de ilin tanıtımı açısından büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Bitlis’te şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sporcuların başarısı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Yurdakul, Bitlisli sporcuların elde ettiği her başarının kendilerini son derece sevindirdiğini, bu vesile ile bu başarıların daha da artması için sporculara daha çok destek verileceğini sözlerine ekledi.

Sporcular ise kendilerini altınla ödüllendiren Vali Yurdakul’a teşekkür ederek, elde edilen başarıların gelecekte elde edilecek büyük başarıların bir göstergesi olduğunu, daha çok başarı ve derece için ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını belirttiler. Vali Yurdakul, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Muzaffer Güven’e kayakçı figürü hediye etti. Vali Yurdakul ve sporcular hatırı fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.