Dolar 32,5306
%0.05
Euro 34,9465
%-0.08
Altın 2.442,960
%0.3
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama'ya ESHOT seferleri başlıyor

Bergama'ya ESHOT seferleri başlıyor

30 Mart 2014 sonrasında hizmet sınırlarına giren ilçelerde altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu bölgelerden gelen toplu ulaşım taleplerine karşılık vermek için kolları sıvadı.

  • Ege Postası
  • 28.04.2015 - 14:43
İZMİR - Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT Genel Müdürlüğü, 1 Mayıs’tan itibaren Bergama ile birlikte 9 ilçede otobüs seferleri başlatıyor.
İZBAN raylı sistemi ile entegrasyon sağlayacak şekilde hat planlaması yapılan ESHOT, haftanın 7 günü Aliağa–Bergama arasında ring seferleri yapacak. Bergama’dan ESHOT ile Aliağa’ya ulaşan yolcular, İZBAN kullanarak İzmir’e gidebilecek. Aynı şekilde, İZBAN ile İzmir’den Aliağa’ya ulaşan yolcular aktarma merkezinden binecekleri ESHOT ile Bergama’ya gelebilecekler.
Kimi bölgelerde sabah saatlerinde ve öğleden sonra gerçekleştirilecek olan seferler yolcu yoğunluğundan dolayı Bergama hattında tüm güne yayılacak.
Ayrıca ESHOT Bergama – Kınık arasında da çalışacak. Seferler sabah saatlerinde ve öğleden sonraları olacak.
1 Mayıs’tan itibaren UNESCO Dünya Mirası Bergama’da ulaşım konusunda yeni bir dönem başlatacak olan ESHOT’un hareket saatleri ve güzergah bilgileri, ESHOT Genel Müdürlüğü’nün www.eshot.gov.tr adresli internet sitesinden de edinilebiliyor.
ESHOT seferlerinin vatandaşlar için büyük bir kolaylık olacağını söyleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “İzmir Büyükşehir Belediyemize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız artık daha uygun bir fiyata İzmir ve Bergama arasında seyahat edebilecekler. Bu Bergama için ulaşım konusunda büyük bir yenilik olacak. Aynı zamanda bu seferlerin UNESCO Dünya Mirası ilçemizdeki turizme de katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.