Dolar 34,2760
%0.01
Euro 37,4641
%-0.08
Altın 2.915,250
%-0.44
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beşiktaş, Galatasaray derbi maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Galatasaray derbi maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 14:12
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ve yaklaşık 1 saat süren denge ve kuvvet çalışması ile başladı. Daha sonra sahaya çıkan siyah-beyazlılar, istasyon koşularıyla idmana devam etti. Antrenman, kontrol pas çalışmasının yer aldığı program ile sona erdi.

Antrenmana tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ile sol ayak bileğinde ağrısı olan Gökhan Töre, sağ üst adalesinde zorlanma olan Tomas Sivok, sağ arka adalesinde sertlik olan Hugo Almeida ile bireysel hazırlıklarını sürdüren Filip Holosko, Gökhan Süzen, Uğur Boral ve Veli Kavlak katılmadı. İbrahim Toraman ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Beşiktaş, hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.