Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyoğlu'da zabıtalarla esnaf arasında kaldırım kavgası (Özel)

Beyoğlu'da zabıtalarla esnaf arasında kaldırım kavgası (Özel)

Beyoğlu'da esnaf ve zabıtalar kaldırım işgali gerekçesiyle birbirine girdi. Zabıtalara sopalarla saldıran iş yeri sahipleri, el konulan ürünlerini teslim etmemek için direndi. Taksim Meydanı'ndan başlayarak İstiklal Caddesi boyunca sıralanan...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 08:29
Beyoğlu'da esnaf ve zabıtalar kaldırım işgali gerekçesiyle birbirine girdi. Zabıtalara sopalarla saldıran iş yeri sahipleri, el konulan ürünlerini teslim etmemek için direndi.

Taksim Meydanı'ndan başlayarak İstiklal Caddesi boyunca sıralanan iş yerlerini teftişe çıkan zabıtalar, dükkan önlerindeki tabela ve ürünleri yayaların yürüyüşünü engellediği gerekçesiyle toplamaya başladı. Dükkan önündeki ürünlerinin alınmasına öfkelenen bir esnaf önce zabıtalarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine esnaf ve zabıta arasında gerginlik yaşandı. Bir türlü yatıştırılamayan bir iş yeri sahibi ile zabıtalar arasında itişme ve sözlü tartışma başladı. Esnafın yakınlarının olaya karışması ile arbede kavgaya dönüştü. Bir müddet yumruklaşan iki tarafı ayırmak isteyen sivil polis büyük zorluk yaşadı. Kavganın ardından zabıtalar olay yerinden ayrıldı. Esnaf da dükkanının önüne dağılan eşyalarını topladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.