Dolar 34,1157
%0.29
Euro 38,1314
%0.2
Altın 2.875,580
%1.64
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyoğlu'nda kavga: 2 seyyar satıcı yaralandı

Beyoğlu'nda kavga: 2 seyyar satıcı yaralandı

Beyoğlu’nda tezgahlarını zabıtaya vermek istemeyen seyyar satıcılar ile zabıta görevlileri arasında arbede çıktı. Olayda yaralanan 2 seyyar satıcı hastaneye kaldırıldı. İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda denetim yapan zabıta...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 03:04
Beyoğlu’nda tezgahlarını zabıtaya vermek istemeyen seyyar satıcılar ile zabıta görevlileri arasında arbede çıktı. Olayda yaralanan 2 seyyar satıcı hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda denetim yapan zabıta ekipleri, süs eşyaları satan bir seyyar satıcının tezgahını almak istedi. Satıcının direnmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Çevredeki seyyarların da olaya dahil olması üzerine taraflar arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında seyyar satıcılardan biri tezgahını kaçırdı. Olay nedeniyle polis ekipleri çağrıldı. Polisin devreye girmesiyle arbede sona erdi.

Bir süre sonra Taksim Polis Merkezi önünde seyyar satıcılar ile zabıta arasında tekrar kavga çıktı. Bu kavga sırasında 2 seyyar satıcı yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye götürdü. Bir süre daha devam eden gerilim daha sonra sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.