Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilge çınarlar kulübü’nden  3 boyutlu sergi

Bilge çınarlar kulübü’nden 3 boyutlu sergi

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü üyeleri yıl içerisinde katıldıkları kursların sergisini açtı. Latife Hanım Köşkü bahçesinde açılan sergiye üyeler ve yakınları katıldı.

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 09:49
İZMİR-  3 boyutlu resim ve mefruşat kursuna sezon boyunca devam eden üyelerin yaptığı eserler büyük beğeni topladı. 3 boyutlu resim öğretmeni Ali Cem Fındık ile mefruşat öğretmeni Berna Gebeloğlu’na teşekkür belgesi veren Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan, “60 yaş üstü kişilerin üye olduğu Bilge Çınarlar Yaşam Kulübümüz sürekli etkinlikler yapıyor. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda açtığımız kurslara katılanlar çok güzel eserler üretti. İlk sergilerini hep birlikte açıyorlar. Yaşamaya ve üretmeye bu denli bağlı bilge çınarlarımızı kutluyorum. Karşıyaka belediye Başkanım Cevat Durak’ın destekleri ile sürekli genişleyen bir kulübümüz oldu“ dedi.

Boş zamanlarında yaşamlarına renk getirecek sosyal çalışmalara katıldıklarını belirten kulüp üyeleri ise, kendilerine verilen desteğe teşekkür ederek, “Yaşıtlarımızla bir arada olunca zaman daha güzel geçiyor. Merak ettiğimiz konularda hobi olarak başlanan kurslara katılarak sergilenecek ürünler ortaya çıkardık. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz“ diye duygularını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.