Dolar 32,7320
%0.53
Euro 35,4829
%0.53
Altın 2.491,330
%0.97
Bist-100 10.884,00
%0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binlerce kişi Sakal-ı Şerif'ine akın etti

Binlerce kişi Sakal-ı Şerif'ine akın etti

Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Hz. Muhammed (sav)'in Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen binlerce kişi sırada bekledi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitkamil...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:30
Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Hz. Muhammed (sav)'in Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen binlerce kişi sırada bekledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Sakal-ı Şerif’i Seyrantepe ve Karacaoğlan mahallelerinde ziyarete açtı. Seyrantepe Parkı ile Eşref Bitlis Parkı içinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa katılan vatandaşlara gül suyu, kutulu mevlit şekeri ile su ikramı yapıldı. Cam fanus içinde korunan Sakal-ı Şerif, gecenin geç saatlerine kadar vatandaşların ziyaretine sunuldu. Sıraya geçerek tek tek Sakal-ı Şerif’e bakan vatandaşların kimisi dua ederken, kimisi de gözyaşlarına boğuldu.

Sakal-ı Şerif'i gördükleri için çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) Sakal-ı Şerif’ini görebilmek için uzun zamandır sırada bekledik. Dünya gözüyle Efendimiz’in Sakal-ı Şerif'ini görebilmek bizleri çok mutlu etti. Buna vesile olan Şehitkamil Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.