Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir gün önce telefon çaldığı dükkana ikinci kez gelince yakayı ele verdi

Bir gün önce telefon çaldığı dükkana ikinci kez gelince yakayı ele verdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir gün önce girdiği iş yerinden telefon çalan, ertesi gün tekrar aynı dükkana gelen şahıs, işyeri çalışanları tarafından fark edilince yakalandı. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde 14 Nisan...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 12:51
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir gün önce girdiği iş yerinden telefon çalan, ertesi gün tekrar aynı dükkana gelen şahıs, işyeri çalışanları tarafından fark edilince yakalandı. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde 14 Nisan 2013 günü ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. İş yeri çalışanlarının soyunma odasına giren bir şahıs, Elif Ş.'ye ait cep telefonunu çaldı. Durumu akşam saatlerinde fark eden ve kameraları izledikten sonra hırsızı gören iş yeri yetkilileri hemen polise ihbarda bulundu. Polis güvenlik kamerasına takılan şahsı yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

        AYNI İŞ YERİNE GELDİ

        Polis şahsı yakalamak için çalışırken, ilginç bir gelişme yaşandı. Hırsızlığı yapan şahıs önceki gün akşam saatlerinde tekrar aynı iş yerine geldi. İş yeri çalışanları kamerada gördükleri telefonu çalan şahısın dükkana girdiğini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Çalışanlar şahsı yakalayıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında şahısın 1 gün önce çaldığı cep telefonunun üzerinde olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.