Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Birbirlerini vuran kuzenlerin cenazesi yan yana kılındı

Birbirlerini vuran kuzenlerin cenazesi yan yana kılındı

Rize’de dün akşam aralarında çıkan tartışma sonrası silahla birbirlerini vuran kuzenler bugün aynı camide yan yana kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.Merkeze bağlı Çaykent beldesinde amca çocukları Hasan Alaca (37)...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 18:00
Rize’de dün akşam aralarında çıkan tartışma sonrası silahla birbirlerini vuran kuzenler bugün aynı camide yan yana kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Merkeze bağlı Çaykent beldesinde amca çocukları Hasan Alaca (37) ve Hızır Alaç (36) arasında iftar sonrası henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada taraflar birbirine silahla ateş etti. İkisi de hayatını kaybetti. Kuzenler için bugün Çaykent Belde Müderrisler Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, hayatını kaybeden kuzenlerin yakın akrabaları ve dostları katıldı.

Cenaze namazında Hasan Alaca’nın babası Mustafa Alaca ve Hızır Alaç’ın babası Mehmet Alaç’ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Birbirlerini vurarak hayatını kaybeden ve yan yana cenaze namazları kılınan kuzenler daha sonra beldedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.