Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Birleşik Kamu İş'ten mitinge çağrı

Birleşik Kamu İş'ten mitinge çağrı

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu 15 Temmuzda Ülkemizde yaşanan darbe girişimi ve kurucu iradeye karşı yapılan bombalı saldırıyı lanetlemek Demokrasiye ve Cumhuriyete sahip çıkmak için düzenlenen  İstanbul Taksim Mitinginin  ardından bu kez de İzmir Gündoğdu Meydanında.

  • Ege Postası
  • 03.08.2016 - 12:46

 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak Mitinge tüm bileşenleriyle katılma kararı aldı.

Birleşik Kamu iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan KÜTÜK  “Her türlü darbeye ve parlamenter sistem üzerindeki her türlü vesayete karşı çıkmak tüm demokratların, demokrasiden yana olanların bu ülkeye namus borcudur. Hep birlikte ve her zaman ne darbe, ne dikta; yaşasın tam demokrasi demeliyiz ve söylemeye devam etmeliyiz.” Dedi

Hasan Kütük  bu süreçte Sendikalarında üzerine büyük sorumluluklar düştüğünü ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü :

“Bütün siyasal partiler, darbe girişimine karşı çıkmış demokrasi konusunda Türkiye’de tartışmasız bir ortak payda oluşmuştur. Biz Sendikalar ve demokratik kitle  örgütleride  bu uzlaşma kültürüne destek vermek zorundayız.

Bunun bilinciyle 24 Temmuzda İstanbul Taksimden “ne dikta ne darbe  yaşasın tam bağımsız Türkiye “ sloganıyla Cumhuriyete ve Demokrasiye sahip çıkan Konfederasyonumuz 4 Ağustos Perşembe saat 19.30 da İzmir Gündoğdu meydanında tüm bileşenlerimizle alanda olacaktır.

29 ekim 2014 yılında Birleşik Kamu iş Konfederasyonunda içinde olduğu Cumhuriyet  için Güçbirliği platformunun düzenlediği etkinlikte Gündoğdu meydanında 1 milyon İzmirli Andımızı okumuştu .İnanıyorumki 4 Ağustosta bu rekor Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalılarınca kırılacaktır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.