Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bocce de Konaklı C Milli sporcuların madalya sevinci

Bocce de Konaklı C Milli sporcuların madalya sevinci

Antalya Kemer’de yapılan ve 11 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Uluslararası (Petank ve Raffa) turnuvasında Konak Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü C Milli sporcuları ilk milli tecrübelerinde bronz madalya alarak başarıyla İzmir’e döndü.

  • Ege Postası
  • 20.11.2013 - 10:56
İZMİR-Bocce branşında bir çok başarıya imza atan Konak Belediyesi Bocce takımı alt yapıda yetiştirdiği sporcularla başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Antalya Kemer’de yapılan Türkiye, Cezayir, Tunus, Slovakya, Fransa, İsviçre, Rusya, Mısır, Libya, Letonya ve Moğalistan’ın katıldığı 5. Uluslararası Bocce turnuvasında Raffa branşında Türkiye 4 sporcu ile yarıştı. Üçünün Konak Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü sporcuları olması Konak Belediyesi’nin göğsünü kabarttı.
Müsabakalara genç sporcularla katılan milli takımımızda Meltem Meriç, Seda Yüksel ve Aylin Gökçe Yumrutaş takım oyununda 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. İlk milli sınavlarını madalya alarak tamamlayan genç sporcular gelecek için umut vaat etti.
Ferdi olarak yarışan Meltem Meriç teklerde de 3. Oldu. Turnuvayı iki madalya ile tamamlayan Meltem Meriç gelecekte A Milli Takımı’nda yer almak istediğini söyledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.