Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum'da sigara kıvılcımından çıkan yangında 1 hektar alan yandı

Bodrum'da sigara kıvılcımından çıkan yangında 1 hektar alan yandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi'nde sigara kıvılcımından çıktığı iddia edilen yangında bir hektarlık sit alanı kullanılamaz hale geldi.         Yokuşbaşı Mahallesi Ballıkaya...

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 20:49
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi'nde sigara kıvılcımından çıktığı iddia edilen yangında bir hektarlık sit alanı kullanılamaz hale geldi.

        Yokuşbaşı Mahallesi Ballıkaya Sokak'ta iddialara göre; sigara kıvılcımından dolayı meydana gelen yangında vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, yangın bir bayanın sigara küllerinden çıkan kıvılcım nedeni ile meydana geldi. Birinci dereceden sit alanı olan otlukta çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile hızla büyüyerek Bodrum’un merkezindeki lüks sitelere kadar ulaştı. Yangına ilk olarak çevrede bulunan site sakinleri ve vatandaşlar müdahale etti. Bodrum, Ortakent ve Konacık belediyelerine ait itfaiye ekipleri hızla büyüyen yangını, lüks bir siteye 10 metre kala söndürmeyi başardı.

        Yetkililer yangında 1 hektarlık alanın yandığını belirtti. Yangının çıktığı alanda hukuk bürosu bulunan Avukat İbrahim Berhan Duhan, yangına bir bayanın sigarasından çıkan kıvılcımın neden olduğunu iddia etti. Duhan, "Bir bayan sigarasını içip, izmaritini düşürüp, daha sonra önünü alamadığından dolayı gelip bizden yardım istedi. Biz de kovalarla ve hortumla müdahale edene kadar yangın büyüdü ve önünü alamadık." ifadelerini kullandı.

        Bu arada yangının çıkmasına neden olduğu öne sürülen kadın, söndürme çalışmaları sırasında olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, ismi henüz belirlenemeyen kadını yakalamak için çalışma başlattı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.