Dolar 34,2442
%0.3
Euro 37,7942
%0.06
Altın 2.930,780
%0.51
Bist-100 8.898,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü'nden broşürlü uyarı

Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü'nden broşürlü uyarı

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşın bilinçlendirilmesi amacıyla uyarı broşürleri dağıttı.    İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 12:04
Yozgat’ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşın bilinçlendirilmesi amacıyla uyarı broşürleri dağıttı.

    İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada son zamanlarda vatandaşları telefonla arayan dolandırıcılar kendilerini savcı, hakim, polis olarak tanıtıp, bir terör örgütü ile ilgili bir konuda adınızın geçtiğini, banka hesabınızdan terör örgütüne para aktarıldığının tespit edildiğini söyleyip, insanlardan para isteyen kişilere karşı kesinlikle itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

    Sosyal paylaşım siteleri ve e-maillerin şifrelerinin çalınıp, hesabınızdaki kişilerle konuşulup para ve kontör istendiği uyarısı yapılan broşürde vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
'Polis, savcı, hakim para istemez dolandırıcılara dikkat' uyarısı yapan Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcıların menfaat taleplerine hiçbir şekilde itibar edilmemesini bu tür durumlarla karşılaşıldığında mutlaka 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak durumu ekiplere bildirilmesi gerektiğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.